Najaars trends van 2017/2018

Wat is jouw favoriete trend van het komende seizoen?

op

All about that romance

Najaars trends van 2017/2018 afbeelding

Dit najaar gaat helemaal om warme kleuren en romantische details, zoals bloemenprints, kant en roesjes. Maar bij deze trend hebben de designers ook hun fantasie de vrije loop gelaten. Denk bijvoorbeeld aan applicaties met fantasie dieren en bedels van insecten zoals wij gebruikt hebben in onze oorbellen. Of een kunstzinnige fantasie print in schilderachtige stijlen. Is deze trend iets voor jou? Schaf kralen, bedels, sieraden en accessoires aan met diverse dessins, poederige pastel- en blushtinten. Ga voor rijgmateriaal met romantisch kant of subtiele roesjes en maak je sieraden af met schattige kwastjes of sierlijke strikjes. Het is ook zeker toegestaan om deze elementen met elkaar te combineren en te verwerken in je outfit. Mix bijvoorbeeld gekleurde en gedessineerde kledingstukken en sieraden met elkaar!

Najaars trends van 2017/2018 afbeelding

Inhale the culture

Najaars trends van 2017/2018 afbeelding

Dit najaar zie je in de winkels veel invloeden van verschillende culturen terugkomen. Deze trend laat het toe om diverse invloeden van verschillende culturen in een outfit te dragen en in je sieraden te verwerken. Denk bijvoorbeeld aan kimono-achtige vormen in soepele stoffen met uiteenlopende patronen. Diverse invloeden uit verschillende culturen en stijlen worden samen een geheel. Hierbij kun je denken aan prints met winterbloemen, glas in lood kleuren, prints en patches met invloeden uit de periodes van art deco of art nouveaux. Ook invloeden uit Azië, zoals prints met ornamenten, vogels en bladeren in Oosterse stijl. Bij deze kleurrijke trend wordt enkel gebruik gemaakt van diepe warme kleuren in combinatie met gouden accenten. Hierbij kun je denken aan een diep rode cabochon in een gouden stainless steel armband en mossig groene rocailles. Verschillende kleuren bruin verwerkt in jouw sieraden en diepe pruimkleurige tinten zijn ook een absolute go dit najaar. Verwerk deze kleuren ook in je outfit en je gouden sieraden zullen er prachtig in uitkomen. Onze clutch met artikelnummer 44120, ook te zien op de onderstaande foto, sluit precies aan op deze trend en is prachtig te combineren met dit kleurrijke sieraden setje met gouden details.

Najaars trends van 2017/2018 afbeelding

Better in red!

Najaars trends van 2017/2018 afbeelding

Deze kleur werd in de tweede trend ook al genoemd, maar dient hier vooral als accentkleur. Rood is dit najaar zeker ook een op zichzelf staande trend! Op de catwalk zagen we dit jaar meerdere compleet rode outfits met bijpassende sieraden. Daarmee is rood dé trendkleur geworden van de herfst en winter in 2017 en 2018. Het fijne van deze trend is dat er zo veel verschillende tinten rood zijn die je ook allemaal met elkaar mag combineren. Een warme bruin-rode kleur, donker rode tinten, tegen het paarse aan. Bloed rood en fel rood, maar in dit rijtje vind je ook het vlammende roze-rood. De opties zijn eindeloos en zo is er voor iedereen wel een tint die mooi staat. Wij vinden dit een geweldige trend, omdat rood een krachtige kleur is. Het staat o.a. voor liefde, passie, maar ook voor bloed en zelfs gevaar. Je kunt dus zelf wel invullen wat je uitstraalt als je deze kleur aan hebt, draagt in jouw sieradenset of accessoires: power! Wil je deze trend nastreven, maar draag liever geen compleet rode outfit? Draag een compleet rode sieraden set met verschillende tinten rood, zoals wij gemaakt hebben!

Najaars trends van 2017/2018 afbeelding

Kleuren

 

Dit najaar moet jij rood in je kast hebben hangen! Draag het als basiskleur of laat rode tinten subtiel terugkomen in je outfit. Gebruik rood als accentkleur in bijvoorbeeld de dessins van je kleding of accessoires!

Go green, mos groen, olijf groen of donker groen? Bijna alle kleuren en tinten groen zijn dit najaar toegestaan. Vooral de warmere kleuren groen zijn dit najaar erg in trek. Houd jij ook zo van groentinten? Doe eens gek want, je kunt ze prima combineren!

Poederkleuren blijven ook terugkomen aankomend seizoen. Een poederroze detail of een kledingstuk komt erg warm over wanneer je ze combineert met donkerdere kleuren. Ook al is het niet per se een winterse kleur, poedertinten zijn on trend deze herfst en winter!

Het kleurpallet voor dit najaar is erg kleurrijk, we love it! Ook geel is dit jaar een trendkleur. Kies voor een oker of mosterd geel, dat maakt het zeer geschikt voor de winter! Diverse warme en donkere kleuren zien we eigenlijk altijd terug in de herfst en winter. Speur je garderobe en sieraden collectie daarom nog eens goed door op vergeten items en draag vooral waar jij jezelf goed in voelt. Laat de catwalk puur een bron van inspiratie zijn en geef je eigen draai aan deze trends.

Najaars trends van 2017/2018 afbeelding
Terug naar overzicht