Opkomende trends 2017

Een spannende fashion preview voor het komende seizoen!

op
Opkomende trends 2017 afbeelding

Pssst.. wil jij al weten wat de nieuwe trends worden op het gebied van mode en sieraden? In dit blog laten we je alvast wat leuke fashion looks zien die we zeker gaan terug zien in het komende seizoen. Het begin van het nieuwe jaar staat in het teken van de goede voornemens en een nieuwe start. Wij werpen alvast een blikje vooruit naar de lente, de tijd van een nieuw begin, een nieuw seizoen en nieuwe fashion trends. Yesss! Heb jij er ook al zin in?

 

Eighties!

Fashion land is in 2017 helemaal eighties. De jaren tachtig gingen om geometrische en minimalistische vormen, veel kleurvlakken, en interessante volumes en structuren. Voor sommigen zullen veel items zoals bijvoorbeeld de bomberjack die begin de jaren 90 helemaal in was nog veel herinneringen oproepen. Dit soort fashion trends zie je dus weer helemaal terug komen. Super leuk om mee te spelen en te experimenteren. Ga voor grove vormen en werk met glimmende details. Ook animal prints, glitter en vrolijke applicaties zullen zeker niet ‘too much’ zijn het komende seizoen. Voor sommigen is het misschien even wennen maar dit zijn echt leuke trends waar je je helemaal aan over kunt geven.

Opkomende trends 2017 afbeelding

Patronen

Ook deze lente gaan we weer veel patronen zien. Met name kant en fijne bloemetjes zijn helemaal trendy. Ook retro patronen komen terug en ook de aztec en tribal patronen blijven een leuke musthave. Deze trendy patronen en structuren kun je ook terug laten komen in je sieraden designs. Werk bijvoorbeeld met een basis armband voor 5 of 10 mm leer. Voeg hier trendy plat leer aan toe om een structuur of patroon aan te brengen. Eerder noemden we ook al de animal prints die zeker gezien gaan worden dit jaar. De komende zomer komen daar bloemen en planten patronen bij. Daarnaast zullen glitter en mettallic looks ook erg hip en trendy staan de komende periode!

Opkomende trends 2017 afbeelding

Materialen

Kwastjes zagen we de laatste jaren steeds meer terug. Ook in de jaren tachtig waren sieraden met kwastjes erg hot en ook in 2017 gaan we kwastjes terug zien. Hang kwastjes aan je oorbellen en andere sieraden voor een trendy look. Ook natuursteen kralen, hangers en andere glitterende steentjes zijn helemaal hot dit jaar. Natuusteen, half edelsteen en edelstenen zijn ook een fashion trend, van heel klein tot mega groot, verwerkt in trendy sieraden. Geomterische vormen zijn helemaal hot, ga bijvoorbeeld voor bedels van DQ metaal met geometrische vormen om deze fashion trends toe te voegen aan uw sieraad. Verder denken we dat parels, houten kralen en glimmende facet steentjes de show verder zullen stelen in magazines en op de catwalk. 

Opkomende trends 2017 afbeelding
Terug naar overzicht