Sneak preview 2016

De leukste trends voor in het nieuwe jaar!

op
Nieuw

Een aantal maanden geleden was ik op inkoopreis en jeetje wat blijft het toch leuk maar ook vooral erg moeilijk om gave artikelen uit te zoeken. Vooral als je het zelf berenkoud hebt midden in de winter en dan artikelen moet uitzoeken voor in het voorjaar/zomer 2016. Tijdens zo’n inkoopreis gaan er allemaal vragen door mijn hoofd: Wat willen de meeste vrouwen in het voorjaar en in de zomer dragen? Welke kleuren zijn er dan mooi? Welke materialen zijn dan leuk? Worden klanten hier nou echt blij van? Vinden klanten dit niet te duur?

Natuurlijk proberen we het ons zelf ook wel makkelijk te maken. Zo doen we vooraf altijd veel research op beurzen en in fashion magazines. Zo winnen we veel informatie in over de nieuwste trends van 2016. Tijdens het inkopen van nieuwe artikelen stel ik mezelf altijd 1 vraag: Is dit artikel nou echt heel leuk?

Wij zijn natuurlijk al heel lang bezig met onze inkopen voor in het nieuwe jaar. Hoe leuk wij een bepaald product ook mogen vinden.. dat maakt eigenlijk niet zo veel uit. Wat er natuurlijk echt toe doet is dat jullie sieraden hartjes enthousiast worden van onze uitgezochte collecties!
Het geeft echt een enorme kick als een product wat ik met hart en ziel en een mega jetlag heb uitgezocht, uiteindelijk goed wordt verkocht!

Uiteindelijk heb ik opgesomd wat voor trends ik allemaal heb gespot voor het aankomende seizoen. Laat die zon maar komen, want deze sieraad trends zijn echt super leuk!

Kleuren

Dit voorjaar zijn de nature kleuren echt trendy voor sieraden! Dit wordt gecombineerd met onder andere roze tinten. We zien vooral veel warme kleuren die doen denken aan een prachtige zonsondergang.  Kleuren die we ook veel zien terug komen in de kleurkaarten zijn licht grijs en licht army green.

Rijgmateriaal

Materialen

In 2016 zijn het echt de natuurlijke materialen die het gaan doen. Zoals ‘echt’ mooi leer! Om leer kunnen we gewoon echt niet heen… Een armband van leer (het liefst gevlochten) met een stoer slot van metaal DQ is echt mega leuk! Ook suède blijven we zien en het liefst in de gevlochten variant. Schelp, hout & natuursteen kralen zijn perfect geschikt als basis voor een trendy sieraad a la 2016.
Een nieuwkomer is jeans! Wij hebben deze stof verwerkt in heel gaaf sieraad onderdeel, nu nog wachten tot dat deze binnenkomt… Spannend!

Musthaves

Kleuren en materialen zijn natuurlijk leuk! Maar wat voor sieraad onderdelen passen daar nou leuk bij? Wat mag echt niet missen in uw zelfgemaakte armband?
Wat wij onwijs veel zien op beurzen en markten zijn: kwastjes! In het groot, klein, dik en dun… alles kan! Hang een leuk kwastje van draad, suède of leer aan uw armband en het is één en al fashion!
Een artikel wat weer helemaal terug is van weg geweest is de pauwen veer! Deze gave veer wordt veel gedragen als oorbel! Eigenlijk zien we sowieso veel veren terug komen in veel collecties van top designers. Veertjes zijn gewoon leuk en super bohemian! Net zo als droomvangers. Pom pom kralen zijn ook super leuk om te verwerken in sieraden.

Stylen

Kortom zoals je misschien al hebt gelezen, de hippie look is nog steeds oké en natuurlijke materialen zijn nog steeds de materialen waarmee we de meest trendvolle sieraden van maken! Ook zien we veel geometrische vormen. En de Zuid-Amerikaanse style is zeker
Van stoer tot classy alles mag, maar laat de felle neon kleuren wel achterwege want dat is echt heel erg 2015! ;)

Terug naar overzicht