Zomertrends

Bekijk de nieuwste trends voor deze zomer, in verschillende stijlen!

op

Van ons mag de zomer helemaal los barsten want wij zijn er absolutely klaar voor! Omdat de zomer zoveel mode mogelijkheden biedt hebben wij drie verschillende stijlen sieraden als voorbeeld gemaakt. Deze trendy items laten zien welke stijlen er helemaal hot zijn dit seizoen. Je kunt dus nu ook snel zelf aan de slag gaan met onze artikelen...  

Flower Fashion

Vrouwelijkheid en luxe

 

 

Voor de hollywood babes en de glamping girls hebben wij een leuk setje gemaakt als voorbeeld. Met bloemenprints en luxe artikelen van DQ metaal in de kleur goud steel je deze zomer zeker de show. Deze stijl is op- en top vrouwelijkheid en luxe daarom mogen de glimmertjes zeker niet ontbreken. Parels met een prachtige glans en mooie armbandjes zoals onze kristal facet armbandjes maken je look helemaal compleet. Zorg dat je handgemaakte sieraden een fijne afwerking hebben en gebruik hoogwaardige materialen voor een luxe uitstraling!

 

 

 

klik hier voor de inspiratieset

Summertime

Veel, vrij en vrolijk!

 

 

Voor echte fashionista’s zijn deze sieraden zeker niet te gewaagd. Een echte beach- babe laat voor deze arm-party dus zeker wat ruimte vrij in haar koffer. De felle kleuren en zeer gevarieerde kralen laten zien dat je een spontane en veelzijdige persoonlijkheid hebt en laten zien dat je het leven zeker niet van slechts een kant bekijkt. Waarom kiezen voor saai wanneer het leven veel meer te bieden heeft?

 

 

Deze stijl sieraden gaat dus over veelzijdigheid, vrijheid en vrolijkheid. Want dat is zeker wat de zomer je te bieden heeft. Deze sieraden stralen zelfvertrouwen en vastberadenheid uit maar zeker geen voorspelbaarheid. In deze sieraden zijn felle kleuren, natuurlijke materialen en luxe artikelen verwerkt. Met mooie bedels, kwastjes en veel verschillende vormen maak je een gedurfd geheel! Als je op vakantie bent mag je… helemaal je laten gaan, en genieten van veel vrij en vrolijk!

 

 

 

klik hier voor de inspiratieset

Less is more

Minder is meer

 

 

Minimalistisch mooi zijn deze sieraden. Deze rustige stijl accentueert natuurlijke schoonheid. Gebruik zwart, wit en metaal voor deze trendy stijl. Straal een stijlvolle en artistieke rust uit met deze trendy juweeltjes. Deze zijn niet alleen leuk voor in de zomer maar ook erg leuk het hele jaar door,  bovendien staan deze sieraden erg leuk bij elke outfit! Ga voor timeless en effortless, en fabulous… want met deze stijl sla je de plank nooit mis. Echt gaaf dus voor als je niet veel nodig hebt om er fantastisch uit te zien.

 

 

 

klik hier voor de inspiratieset

Terug naar overzicht