Gepersonaliseerde sieraden maken met onderdelen van Betaalbarekralen

Een van de meest populaire items om aan iemand te cadeau te geven of om zelf te willen dragen zijn persoonlijke sieraden. Een persoonlijk sieraad vertelt een verhaal, heeft een betekenis of symbolische waarde en maakt ieder sieraad uniek. Gepersonaliseerde sieraden kun je eenvoudig samenstellen en aanbieden in jouw eigen assortiment. De mogelijkheden zijn eindeloos, zo kun je DIY pakketjes aanbieden aan jouw klanten om zelf een persoonlijk sieraad te maken met bijvoorbeeld letterkralen. Zijn jouw klanten liefhebbers van de kant-en-klare sieraden waarin ze slechts een symbool of initial moeten kiezen? Dan is de Mix & Match collectie een echte aanrader. 

 

Deze sieraden kun je aan iedereen cadeau geven, denk aan een vriend(in), je moeder of collega. Door het sieraad te personaliseren kan het voor iedereen een betekenisvol en persoonlijk item worden. Persoonlijke sieraden met initialis zien we ook terug in de trends en wordt ook in de fashion steeds zichtbaarder. Dit komt omdat er steeds meer waarde wordt gehecht aan het creëren van betekenissen, symboliek en herinneringen. In het assortiment van Betaalbarekralen vind je een mooie collectie met items die je kunt gebruiken voor het ontwerpen van gepersonaliseerde sieraden. Naast onderdelen voor het maken van de sieraden hebben we ook een prachtige collectie met sieradenkaartjes en verpakkingen. Om het betekenisvolle sieraad mooi te kunnen verpakken en een extra handgeschreven boodschap mee te kunnen geven. 

Ontwerp met letterkralen sieraden met een persoonlijke boodschap

Er zijn zoveel mogelijkheden bij het maken van sieraden met een persoonlijke touch dat het belangrijk is om te kijken welke opties passen in jouw assortiment. Kies je bijvoorbeeld voor sieraden met een gepersonaliseerd detail op basis van sterrenbeelden dan kun je een sterrenbeeld ketting of armband aanbieden. De sterrenbeelden zijn verkrijgbaar in diverse materialen en uitvoeringen. Ontwerp een sterrenbeeld ketting met DQ metalen bedels, stainless steel bedels met sterrenbeelden of ga creatief aan de slag met acryl letterkralen met sterrenbeelden. Met deze items maak je eenvoudig een sterrenbeeld ketting of armband.  


Een van de populairste items om gepersonaliseerde sieraden mee te maken zijn letterkralen! Deze kralen kun je combineren met zoetwaterparels of glaskralen rocailles in een mooie armband. De letterkralen en andere kralen rijg je eenvoudig en snel op elastiek rijgdraad. Bij het personaliseren van sieraden speelt de geboortemaand ook vaak een grote rol. Elke geboortemaand heeft een eigen bloem als symbool. Deze symbolen komen allemaal terug in onze Birth Flower collectie. Combineer deze bedels en kralen met Mix & Match kettingen, stainless steel creolen of ga aan de slag en wissel ze af met andere kralen. Vergeet ook nietonze exclusieve C.U.S® sieraden message beads collectie. Met deze serie kun je prachtige armbanden en kettingen ontwerpen. Weet jij al welke gepersonaliseerde sieraden je gaat maken?