Tony's Chocolonely chocoladereep

Tony's Chocolonely groothandel

Wat is er leuker en origineler dan je (zelfgemaakte) sieraden te verpakken op een sieradenkaartje in een organza zakje vergezeld met een heerlijke reep Tony’s Chocolonely chocolade?

 

Deze chocolade is buitengewoon en niet alleen om zijn smaak, maar ook om zijn geschiedenis. Zo staan we helemaal achter het feit dat Tony’s Chocolonely niet alleen fair trade is, maar ook strijdt tegen slavernij. Tony's chocolonely chocoladerepen zijn dan ook 100% slaafvrij! Een fair trade chocolade die perfect past bij onze missie bij Betaalbarekralen!

Zoals je misschien weet zet Betaalbarekralen zich namelijk regelmatig in voor goede doelen. Zo ontwikkelden we bijvoorbeeld de Girls support Girls collectie, bedeltjes en tussenstukken die vrijheid en vrouwelijkheid symboliseren. De helft van de opbrengst gaat naar de Free a Girl Foundation, die meisjes uit de prostitutie bevrijdt en straffeloosheid bestrijdt.

Tony’s Chocolonely flavours

De Tony’s Chocolonely smaken die wij aanbieden bij Betaalbarekralen zijn als volgt:

 

- melk karamel zeezout, 47 gram of 180 gram

- melk 32%, 50 gram

- melk noga, 50 gram

- melk hazelnoot, 47 gram

- puur 70%, 50 gram

- puur amandel zeezout, 50 gram

 

Sieraden en chocolade, de perfecte combinatie


Verplaats jezelf in de schoenen van je klanten... Wie wordt er nu niet blij van een feestelijk verpakt sieraad met een leuk kaartje en een reep van deze heerlijke chocolade? Alles verpakt in een mooi organza sieradenzakje. Deze bieden we aan in diverse kleuren en formaten. Voor een nog persoonlijker tintje kun je de sieraden bevestigen aan een van onze zelf ontworpen sieradenkaartjes. Deze kaartjes zijn beschikbaar voor diverse gelegenheden, een feestje, zomaar of om iemand een hart onder de riem te steken. Zo maak je in een handomdraai de allerleukste cadeautjes! Maar ook tijdens het sieraden maken mag je natuurlijk jezelf ook weleens belonen met iets lekkers. Voor welke Tony’s Chocolonely smaken ga jij?