5 redenen waarom jij Griffin wil gebruiken!

op
Griffin

Sinds kort verkoopt Betaalbarekralen nu ook Griffin! Dit merk staat bekend om de hoogwaardige kwaliteit van haar producten. We geven je 5 redenen waarom Griffin het geschikte rijgmateriaal voor jou is!

1. Producten van top kwaliteit

Zoals ik net al benoemde, is Griffin een merk met producten van hoogwaardige kwaliteit. Zo kun je eindeloos sieraden rijgen op Griffin jewellery elastic cord, dit elastische rijgmateriaal zal niet snel breken. Hetzelfde geldt voor Griffin bead stringing wire. Dit sterke rijgmateriaal is er in verschillende strands, wat het stug of juist soepel rijgmateriaal maakt! Benieuwd naar alle rijgmaterialen van Griffin? Bekijk ze hier.

5 redenen waarom jij Griffin wil gebruiken!

2. Kleurrijke items

In het assortiment van Griffin vind je de leukste kleuren! Zo kun je Griffin jewellery elastic cord, Griffin habotai foulard cord en Griffin bead cord natural silk in talloze kleuren krijgen! Griffin jewellery elastic cord is bijvoorbeeld leuk in combinatie met (semi) transparante kralen, zo komt het gekleurde elastische rijgdraad extra goed uit! Griffin habotai foulard cord gebruiken wij het liefst in combinatie met jasseron en Griffin bead cord natural silk in combinatie met prachtige parels!

3. Sterk maar soepel rijgmateriaal

Het rijgmateriaal van Griffin is natuurlijk supersterk, maar daarnaast ook heel soepel. Zo staat het Griffin bead cord natural silk bekend om haar soepelheid, zo maak je prachtige parelkettingen die natuurlijk om de nek vallen. Ook het Griffin bead stringing wire 49 strands is extreem soepel, deze kwaliteit vind je écht nergens anders!

4. Bijpassende gereedschappen

Naast een uitgebreid assortiment rijgmaterialen biedt Griffin ook bijpassende gereedschappen, zoals rijgnaalden! Dat is superhandig, deze producten zijn letterlijk voor elkaar gemaakt! Daarnaast zijn de gereedschappen van Griffin ook van dezelfde top kwaliteit, zoals je van het merk gewend bent.

5 redenen waarom jij Griffin wil gebruiken!

5. Ruim assortiment met veelzijdige producten

Écht iedereen kan zichzelf verlekkeren met het ruime assortiment van Griffin, ze bieden namelijk allerlei verschillende rijgmaterialen. Voor ieder sieraad is er wel een geschikt rijgmateriaal van Griffin!

Waar twijfel je nog aan? Bekijk hier het hele assortiment Griffin rijgmaterialen en gereedschappen.

Terug naar overzicht