Sieraden

Sieraden

Sieraden

Sieraden groothandel

Groothandel sieraden kopen bij Betaalbarekralen

Sieraden inkopen voor jouw winkel of webshop? Bij betaalbare sieraden groothandel Betaalbarekralen vind je een uitgebreide collectie kant-en-klare oorbellen, armbanden, kettingen, ringen en enkelbandjes. Zo bieden we trendy items, zoals de populaire Miyuki en letterkralen armbanden, maar ook tijdloze klassiekers, zoals facet armbanden. We bieden een ruime keuze aan stainless steel sieraden, ook wel rvs of roestvrij staal genoemd. We zijn erg tevreden over de prijs-kwaliteit verhouding van deze sieraden, omdat de sieraden lang mooi blijven en allergievrij zijn. 

 

Gekleurde sieraden zijn niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Wat denk je van onze populaire kant-en-klare Miyuki armbandjes en enkelbandjes in felle kleuren? Of onze collectie rainbow sieraden? Naast een musthave item voor de zomer kan dit ook super feestelijk zijn in de winter. 

 

Door kant-en-klare sieraden tentoon te stellen op een van onze sieraden displays komen ze extra goed tot hun recht! Gebruik bijvoorbeeld een display voor kettingen, oorbellen display of één van de populaire velvet kussentjes om je armbanden op tentoon te stellen voor een professionele presentatie.

 

Online sieraden groothandel Betaalbarekralen biedt een ruim assortiment

In het ruime assortiment van Betaalbarekralen vind je ook de populaire Mix & Match kettingen. Deze serie bestaat uit kettinkjes met diverse soorten schakels en zijn beschikbaar in diverse maten, zodat je ze mooi als layered necklaces kunt dragen. Kies er één van de prachtige Mix & Match bedels bij, zoals een ronde bedel met uitgesneden hartje, of een zeshoekige bedel met ‘Luck’. Deze bedels hang je eenvoudig aan de ketting, zonder dat daar een tangetje aan te pas komt! Dankzij de duidelijke foto’s koop je de sieraden gemakkelijk online.

 

Op zoek naar een betaalbare sieraden groothandel?

Bij sieraden groothandel Betaalbarekralen ben je aan het juiste adres om sieraden te kopen. Deze groothandel in sieraden bied een ruime collectie in o.a. zilveren en gouden sieraden. Wil je specifiek gouden sieraden kopen? Goud is nóg meer in opkomst in de sieradenwereld. Het is dan ook een kleur die iedereen mooi staat. Daarom biedt Betaalbarekralen naast zilveren sieraden ook gouden sieraden om in te kopen voor jouw winkel of webshop. Gouden oorbellen, armbanden, kettingen, ringen en enkelbandjes. Oorbellen in het goud vind je bijvoorbeeld van stainless steel (rvs). Dit materiaal is uitermate geschikt voor oorbellen omdat het lang mooi blijft en allergie vrij is.