Polaris Cuoio armbanden

Polaris Cuoio armbanden

Polaris Cuoio armbanden

Cuoio Armbanden verkooppunten: Betaalbarekralen

Cuoio armbanden maken met de onderdelen van de kralen groothandel

Betaalbarekralen is dé leverancier van Polaris Cuoio armbanden. Cuoio is ons eigen merk en daar zijn we trots op! Cuoio armbanden zijn gemaakt van eerste klas Europees leer.

 

Ruime keuze in leren Cuoio armbanden

Ons assortiment Cuoio armbanden bevat diverse soorten armbanden, zoals enkele, dubbele, smalle en brede armbanden. Daarnaast bieden we sleutelhangers, kinderen en mannen armbanden.

 

Om deze prachtige leren armbanden nog mooier te maken hebben we Designer Quality metalen settings en schuivers ontwikkeld die je over het leer kunt schuiven. Op deze DQ metalen settings kun je Polaris Elements cabochons plakken, die verkrijgbaar zijn in diverse modellen en kleuren. We verkopen meer dan 500 verschillende soorten Polaris Elements cabochons. Het leuke van de Cuoio armband is dat je ze kunt samenstellen naar je eigen smaak en kunt mixen en matchen. De schuivers en sliders kun je namelijk gemakkelijk van je armband schuiven als je toe bent aan iets nieuws. Schuif de nieuwe setting met cabochon of slider om je armband en wissel zo vaak als je maar wilt! Zo kun je met diverse cabochons en sliders je armband altijd afstemmen op je outfit of stemming!

 

Cuoio Armbanden inkopen in diverse kleuren en prints

We hebben de mooiste kleuren leer voor je geselecteerd. Zo varieert ons assortiment in prachtige natuurlijke tinten, zoals bruin, zwart en beige. Daarnaast bieden we een ruime keuze in kleuren zoals geel, rood, groen, blauw, roze, oranje en nog veel meer! Naast de effen varianten is er keuze uit verschillende prints, zoals een krokodillenprint, slangenprint, holografische print en panterprint. Onze Cuoio collectie wordt elk seizoen weer uitgebreid met nieuwe items.

 

De Cuoio armbanden zijn niet alleen leuk om zelf te dragen maar ook om te geven als cadeautje met onze speciale Cuoio cadeauverpakking