Glaskralen

Glaskralen

Glaskralen

Glaskralen groothandel

Glaskralen kopen doe je bij de kralen groothandel van Nederland

In de collectie glaskralen van Betaalbarekralen kun je kiezen uit super veel verschillende soorten, maten en kleuren kralen van glas. Zo kun je onder andere kiezen uit gemêleerde glaskralen, glaskralen opaque, pearl glitter, glaskralen met holographic lines, glaskralen met pearl shine coating, diamond coating, metallic en meer. Ook hebben we glaskralen in ons assortiment met een asymmetrisch rijggat, wat zorgt voor een speels effect! Binnen de collectie glaskraaltjes hebben we verschillende maten waaronder; 3, 4, 6 en 8 mm in vele kleuren. Naast de standaard ronde glaskralen zijn er ook ovale kralen met een mooie beschildering binnen het assortiment. 

 

Glaskralen inkopen bij Betaalbarekralen

Door de grote keuze in glaskraaltjes in verschillende kleuren, maten en vormen zit er altijd wel iets bij wat jouw collectie compleet maakt. Je kunt allerlei gave sieraden maken van deze trendy kralen van glas. Zo kun je een mooie armband met glaskraaltjes en bedeltjes maken. Combineer de glaskralen met bijvoorbeeld houten kralen en Polaris Elements kralen voor een extra trendy look. Ook kun je de glaskralen verwerken in een prachtige halsketting, hang er een leuke bedel aan van DQ metaal voor een extra hippe look. Daarnaast is een combinatie van zoetwaterparels en glaskraaltjes ook erg mooi en elegant. Door de glaskralen te combineren kan je verschillende soorten stijlen creëren. Hier vind je glaskralen inspiratie met oorbellen en armbanden. Daarnaast kunnen de glaskralen ook goed worden gebruikt voor de creatie van stoere heren armbanden. Waarbij gebruik wordt gemaakt van de donkere kleuren glaskralen, glaskralen met een print in combinatie met hematite kralen. Plaats de kleurrijke glaskraaltjes in een houten sieraden display voor een sfeervolle presentatie. 


Glaskralen kopen in verschillende kleuren, formaten, glanzend of mat. Neem een kijkje binnen ons ruime assortiment en stel een collectie samen die het beste bij jouw online shop of winkel past.