Metalen kralen en bedels DQ

Metalen kralen en bedels DQ

Metalen kralen en bedels DQ

Metalen kralen koop je bij de kralen groothandel

DQ metaal groothandel Betaalbarekralen

De kralen groothandel Betaalbarekralen heeft meer dan 1000 verschillende metalen kralen, bedels en onderdelen voor sieraden. Onze grote collectie metalen kralen en bedels DQ is nikkel vrij. Onze collectie DQ metaal is van een zeer hoogwaardige Europese Designer kwaliteit. Onze kralen, bedels en onderdelen zijn verkrijgbaar in verschillende metaal platings, zoals zilver, antiek zilver, goud, rosé goud, antiek brons & antraciet zilver. Naast kralen vind je dus ook diverse bedels bij Betaalbarekralen, bedel groothandel.

Wat is DQ metaal?

Vaak krijgen we de vraag wat DQ (Design(er) Quality) metaal is, omdat diverse groothandels de naam DQ (onterecht) gebruiken voor metalen onderdelen. Ons DQ metaal is voornamelijk van hoogstaande Europese kwaliteit en onze platings zijn gedaan met echt zilver en goud. De naam DQ is dan ook in het leven geroepen om het verschil in kwaliteit aan te geven. Er is dus een groot verschil tussen (licht rosé) goud en zilver gekleurde items uit bijvoorbeeld China. Dit mag eigenlijk niet de naam DQ dragen. Natuurlijk brengt dit een prijsverschil met zich mee, maar de levensduur van items met platings van echt zilver en goud zijn veel langer.

 

Sieraden maken met metalen kralen en bedels

In onze collectie DQ metalen kralen en bedels vind je diverse soorten kralen, zoals gehoekte en ronde kralen. Metalen kralen met sterrenbeelden erop afgedrukt zijn tegenwoordig erg populair. Betaalbarekralen biedt bijvoorbeeld ook kralen in de vorm van een hart of maritiem stijl, zoals zeesterren, zeepaardjes, octopussen, schelpen, ankers en nog veel meer.

 

Wanneer je sieraden gaat maken met DQ metalen kralen raden we je aan om ook DQ metalen bedels te gebruiken van dezelfde kleur en kwaliteit. We hebben namelijk ook een ontzettend groot assortiment bedels van DQ metaal. Zo kun je mooie armbandjes maken van onze top facet kralen, DQ metalen kralen en als finishing touch kun je er een trendy hart of stervormig bedeltje aan hangen van DQ metaal.