Metalen kralen en bedels DQ

Metalen kralen en bedels DQ

Metalen kralen en bedels DQ

De kralen groothandel Betaalbarekralen heeft meer dan 1000 verschillende metalen kralen, bedels en onderdelen voor sieraden in onze grote collectie metalen kralen en bedels DQ (nikkel vrij). Onze collectie DQ metaal is van een zeer hoogwaardige Europese Designer kwaliteit. Onze kralen, bedels en onderdelen zijn verkrijgbaar in verschillende metaal platings, zoals zilver, antiek zilver, goud, rosé goud, antiek brons & antraciet zilver. Naast kralen vind je dus ook diverse bedels bij Betaalbarekralen, bedel groothandel.


Vaak krijgen we de vraag wat DQ (Design(er) Quality) metaal is, omdat diverse groothandels de naam DQ (onterecht) gebruiken voor metalen onderdelen. Ons DQ metaal is voornamelijk van hoogstaande Europese kwaliteit en onze platings zijn gedaan met echt zilver en goud. De naam DQ is dan ook in het leven geroepen om het verschil in kwaliteit aan te geven. Er is dus een groot verschil tussen (licht rosé) goud en zilver gekleurde items uit bijvoorbeeld China. Dit mag eigenlijk niet de naam DQ dragen. Natuurlijk brengt dit een prijsverschil met zich mee, maar de levensduur van items met platings van echt zilver en goud zijn veel langer.


In onze collectie DQ metalen kralen en bedels vind je diverse soorten kralen, zoals gehoekte en ronde kralen. Ook hebben we groot assortiment bedels van DQ metaal. Zo kun je mooie armbandjes maken van onze top facet kralen en als finishing touch kun je er een trendy hart of stervormig bedeltje aan hangen.