Schelp kralen

Schelp kralen

Schelp kralen

Schelpen kralen groothandel

Schelpen kopen voor sieraden?

Schelpen kralen geven een natuurlijke en speelse uitstraling aan je sieraad of accessoire. Betaalbarekralen heeft schelpkralen in diverse vormen, zoals ronde schelpkralen, discs, druppelvorm, ruit, hartjes, sterren, facet rond, zeshoek, chips, plat rond, ovaal en meer! Deze schelpkralen zijn leuk te combineren met schelphangers. Deze hangers zijn er tevens in diverse vormen, zoals hartjes, sterren, rond, bloem, kruis en druppelvorm. Onder schelpkralen specials vind je onder andere strombus schelpen, wulken schelpen en de geliefde kauri schelpen, die veel gebruikt worden in trendy sieraden.

 

Nieuw in ons assortiment zijn schelp kralen tubes. Met deze langwerpige schelpen kralen maak je de mooiste armbanden, kettingen, oorbellen, enkelbandjes en zonnebrilkoorden. Je kunt eenvoudig een trendy en elegante schelpen ketting maken door de schelpen tubes te rijgen op metaaldraad. Wissel de schelpkralen af met rvs of DQ metalen kralen en gebruik het zelfde materiaal voor de sluiting van de ketting. 

Schelp kralen kopen bij de grootste kralen groothandel van Nederland

Schelpen kralen zijn onder andere zeer geschikt voor een strand-look. Zeker in combinatie met houten kralen, Katsuki kralen en zoetwaterparels maak je leuke zomerse sieraden. Wat dacht je van een schelpen enkelbandje met houten kralen en een kleurrijk kwastje eraan? Of een ketting van Katsuki kralen, disc schelpkralen en DQ metalen disc kralen. Oorbellen met schelpen zien we ook steeds vaker voorbij komen. Dat kan in de ruwe vorm zijn, een hele wulk of kauri bijvoorbeeld, maar ook een mooie geslepen schelp. Dit laatste ziet er iets chiquer uit en is naast de zomer ook perfect te dragen in de andere jaargetijden. Deze natuurlijke materialen zijn een lust voor het oog! Schelpen kralen passen natuurlijk ook uitstekend bij een zomers zonnebrillenkoord. Neem voor meer inspiratie met schelpkralen eens een kijkje op onze inspiratiepagina.