Acryl kralen

Acryl kralen

Acryl kralen

Acryl kralen groothandel

Bij acryl groothandel Betaalbarekralen vind je voordelig de mooiste acryl kralen

Acryl kralen zijn een echte all time favourite. Dat vinden wij niet gek, want met acryl kralen kun je de mooiste sieraden en accessoires maken voor een fijne prijs. De kralen zijn beschikbaar in talloze kleuren, waardoor je ze gemakkelijk kunt combineren met andere sieraadonderdelen zoals DQ metaal of bijvoorbeeld facet kralen. Naast sieraden zijn acryl kralen zeer geschikt om te gebruiken bij het maken van een sleutelhanger of tashanger. Hiervoor kun je bijvoorbeeld een van de grotere maten gebruiken, zodat de hanger iets meer body krijgt.

 

Acryl kralen groothandel Betaalbarekralen bied een ruim assortiment acryl kralen

Bij de acryl kralen groothandel vind je acryl kralen in diverse formaten, waaronder ronde kralen in 4 mm, 6 mm, 8 mm en 10 mm. Daarnaast bieden we acryl kralen in diverse vormen, zoals bloemen en schelpen. Maar het meest populair zijn toch wel onze letterkralen van acryl. Of je nu sieraden wilt personaliseren met een naam of een mooie quote wilt maken, met acryl letterkralen is alles mogelijk! Inspiratie nodig? Bekijk voor meer ideeën met acryl (letter)kralen onze inspiratie pagina.

 

De acryl kralen groothandel bied zowel vierkante als ronde acryl letterkralen. Ook deze acryl kralen zijn verkrijgbaar in diverse kleuren, van wit en zwart tot alle kleuren van de regenboog. Bij de acryl groothandel vind je letterkralen met verschillende grootten rijggaten. Zo kun je naast elastiek, de kralen bijvoorbeeld ook eens rijgen op trendy koord of macramé draad. De mogelijkheden zijn werkelijk eindeloos!

 

Kortom, acryl kralen zijn een perfecte toevoeging aan jouw assortiment. Of het nu de eyecatcher in je collectie is of een mooie basis kraal, van acryl kralen krijgen we bij de acryl groothandel nooit genoeg!