Vacatures

Grafisch vormgever mode en sieraden 32 uur per week

Is beeld maken jouw passie? Ben je creatief en commercieel ingesteld? Heb je interesse in mode en sieraden? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Wij zijn een internationale, online groothandel in sieraad onderdelen en sieraden in het middensegment. Ons bedrijf bestaat inmiddels meer dan 15 jaar en is marktleider in de Benelux. Door een sterke groei van de afgelopen jaren werken we inmiddels met een team van meer dan 60 medewerkers. We bedienen zakelijke klanten verdeeld over 14 landen met 8 verschillende webshops. Ons kantoor is gevestigd in Middelburg. 

 

Als grafisch vormgever/fotograaf ben jij mede verantwoordelijk voor alle uitingen rondom onze producten en marketingactiviteiten. Jij weet precies welke stijl en setting het beste past bij de sieraden, sieraad onderdelen en overige producten die wij aanbieden. Denk hierbij aan productfoto’s, inspiratiefoto’s en video’s die worden gebruikt voor nieuwsbrieven, social media content en drukwerk. Maar ook internationale campagnes. Door jouw werk weet je de klant te inspireren. Verder lever je een actieve bijdrage aan de creatieve ontwikkeling en groei van ons e-commerce bedrijf. Je werkt nauw samen met onze fotodesign en marketing afdeling.

 

Functie-eisen:

 • Aantoonbare fotografie- en videokennis
 • Ervaring in Adobe Photoshop en Lightroom
 • Je bent creatief en commercieel. Jij kan met de juiste look en feel onze producten en marketing uitingen perfect door vertalen naar de klant.
 • Je kijkt kritisch naar je eigen werk met een hoog kwaliteitsniveau en verantwoordelijkheidsgevoel
 • Je hebt affiniteit met mode en sieraden
 • Je hebt een goede mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse taal
 • Je bent beschikbaar voor 4 dagen per week

 

Arbeidsvoorwaarden:


Onze primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn marktconform, afhankelijk van leeftijd, ervaring en opleidingsniveau.

 

Word jij enthousiast van deze leuke job? Stuur dan je sollicitatiebrief met motivatie en CV naar sollicitatie AT betaalbarekralen DOT nl en vermeld in het onderwerp: REF: VACATURE FOTODESIGN

Vergeet niet om je portfolio mee te sturen in de bijlage.

 

 


 

Content Marketeer

Opleidingsniveau:

HBO, MBO

 Functiesoort:

Marketing, PR, Communicatie

 Dienstverband:

Tijdelijk, uitzicht op vast

ZZP/Freelance/Interim

Ervaringsniveau:

Semi-Starter/Young Professional

Ervaren

 
 Uren:

24 tot 40 uur

Salaris indicatie:

€2600 - €3500

 

Betaalbarekralen is een internationale, online groothandel in sieraadonderdelen en sieraden. Vanuit ons kantoor in Middelburg, werken wij met een team van meer dan 50 medewerkers en verkopen wij onze artikelen via 9 verschillende webshops aan klanten over de hele wereld!

We hebben tal van kansen op het gebied van marketing doordat we een nieuwe merk gaan lanceren. Je helpt mee met een lancering van een nieuwe shop op de B2C sieradenmarkt. Je staat aan de wieg van een vindbare site en de opzet van een E-mailmarketing strategie. Om in de functie van content marketeer te slagen, ben je goed in het beoordelen en schrijven van teksten mbv CHAT GPT. Om de juiste content te borgen dien je goed samen te werken met verschillende afdelingen binnen het bedrijf. Denk hierbij aan het bespreken van productinformatie en inspiratie die je in je uitingen kunt verwerken. Bovenal ben je commercieel ingesteld.

 

We vragen enige jaar ervaring in een vergelijkbare functie binnen de B2C markt. Ook is een hart voor de branche van belang. Je bent een prettige collega in de samenwerking en hebt een commerciële instelling. Je bent creatief en goed met taal.

Voor vragen kun je terecht bij Tessa van Schaik via 06-50616698

 

Direct solliciteren? Stuur je cv en motivatie naar Tessa van Schaik via sollicitatie@betaalbarekralen.nl

We bieden jou:

 • Marktconform salaris
 • Elke week gratis fruit
 • 2x per week een extraatje bij de lunch (salade of soep)
 • Reiskostenvergoeding
 • Pensioenregeling
 • Personeelskorting
 • Toffe teamuitjes