Vacatures

Creatieve vormgever voor onze Foto en Design afdeling


Ben je op zoek naar een afwisselende baan waarin je creatief kan zijn, foto’s maakt, teksten schrijft en in Photoshop werkt? En heb je veel affiniteit met social media?

Dan hebben wij een superleuke baan voor je! Wij zijn namelijk op zoek naar een enthousiaste collega ter versterking van onze foto en design afdeling.

Een dag op onze foto en design afdeling is nooit hetzelfde. De ene dag maak je productfoto’s en ben je bezig met het fotograferen van een sieraden set. Op andere dagen maak je nieuwsbrieven of berichten voor op social media.
Kortom een veelzijdige baan die geen dag hetzelfde is.

Wat verwachten wij:

  • Je bent een zelfstandige en punctuele werker
  • Je bent gemotiveerd en betrokken
  • Minimaal een MBO niveau 4 afgeronde opleiding (communicatie of grafisch)
  • Je hebt kennis van Photoshop
  • Je vindt het leuk om foto’s te maken

Wij zijn dé groothandel in sieraadonderdelen en sieraden in het midden segment. Ons bedrijf is absolute marktleider in de Benelux, groeit continu, bestaat inmiddels meer dan 12 jaar en we werken vanuit een mooie locatie in Middelburg. Samen met meer dan 30 collega’s werken we dagelijks super hard om onze klanten zo goed mogelijk te bedienen. We hebben nu 7 websites en blijven uitbreiden.

Wij zoeken een collega voor 28 – 40 uur per week (uren in overleg). We horen graag hoeveel uur jouw voorkeur zou hebben. We bieden een keurig salaris voor onze branche in Zeeland en deze is afhankelijke van leeftijd en ervaring. Daarnaast vinden we het leuk om 4 keer in de week voor jou de lunch te verzorgen en krijg je één keer in de twee weken een stoelmassage.

Tevens krijg je een kilometer vergoeding indien je buiten Middelburg woonachtig bent met een maximum van 15 km per enkele reis.

Voldoe je aan dit profiel en lijkt je dit een functie die bij jou past? Stuur dan je CV en portfolio (in PDF), verwacht salaris en sollicitatiebrief naar sollicitatie AT betaalbarekralen DOT nl. Vermeld graag referentie: FOTO EN DESIGN

De sluitingsdatum voor deze vacature is 17 juni. Indien je voor 22 juni geen reactie hebt gehad op je sollicitatie kan je er vanuit gaan dat er een voorkeur was voor een andere kandidaat.

 

 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

VACATURE: Warehouse medewerker

 

GAP YEAR?

En wil je een jaar lang lekker geld verdienen?
Dan zoeken we jou! (m/v)

Voor de versterking van ons jonge team zoeken wij enthousiaste collega’s voor in ons warehouse. Diverse aantallen uren beschikbaar(24 – 40 uur).

Wil je tijdens je Gap Year vrij zijn in de weekenden en avonden, maar wel goed verdienen?

Solliciteer dan snel!

 

We zijn een online groothandel in sieraadonderdelen en sieraden in het midden segment. Ons bedrijf is absolute marktleider in de Benelux en Duitsland, bestaat inmiddels meer dan 12 jaar en we werken vanuit een mooie nieuwe locatie in Middelburg.

Samen met meer dan 30 collega’s werken we dagelijks superhard om onze klanten zo goed mogelijk te bedienen. We hebben nu zeven websites en blijven uitbreiden.

 

We zoeken nieuwe gemotiveerde, enthousiaste en gezellige collega's voor de afhandeling van orders, het inpakken van orders (“orders pikken”), binnenkomende zendingen verwerken en diverse andere werkzaamheden.

Je werkt in deze afwisselende functie nauw samen met je directe collega’s (team van 6 vrouwen en 6 mannen) en bent een echte teamplayer.

Wij bieden een salaris dat ruim hoger ligt dan de jeugdlonen in Zeeland. Tevens krijg je een kilometervergoeding indien je buiten Middelburg woonachtig bent met een maximum van 30 km per dag.

Onze werktijden zijn tussen circa 08.45 en 18.45 uur (ma – vrij).

Daarnaast krijg je bij ons twee keer in de maand een stoelmassage en vinden we het leuk om voor jou 4 dagen in de week de lunch te verzorgen op onze kosten.

Voldoe je aan dit profiel en lijkt je dit een functie die bij jou past ? Stuur dan je CV en sollicitatiebrief naar sollicitatie AT betaalbarekralen DOT nl

Vermeld in het onderwerp "GAP YEAR"

 

De sluitingsdatum voor deze vacature is 15 juni. Indien je voor 20 juni geen reactie hebt gehad op je sollicitatie kan je er vanuit gaan dat er een voorkeur was voor een andere kandidaat.