Vacatures

Tu parli Italiano?

 

Wij niet (voldoende) en daarom zoeken we jou!

 

We zijn een groothandel in sieraadonderdelen en sieraden in het midden segment. Ons bedrijf is absolute marktleider in de Benelux, bestaat inmiddels meer dan 12 jaar en we werken vanuit een mooie nieuwe locatie in Middelburg.

Samen met meer dan 30 collega’s werken we dagelijks super hard om onze klanten zo goed mogelijk te bedienen. We hebben nu zes websites en blijven uitbreiden.


We zoeken daarom een nieuwe betrokken enthousiaste collega die een uitdaging niet uit de weg gaat. Samen met de andere afdelingen ga je werken aan het opzetten van een Italiaanse website. Jij gaat hiervoor het vertaalwerk voor je rekening nemen.

Het doel is om onze Italiaanse klanten nog beter te kunnen gaan bedienen.

 

Nadat het eerste vertaalwerk voor de website is afgerond stroom je in bij ons team van de klantenservice (geen call center). Je gaat dagelijkse vertalingen voor je rekening nemen en verder het klantenservice team helpen en ondersteunen. Dit team is de spil van de onderneming en zorgt dat alle binnenkomende orders, (hulp)vragen en wensen van klanten worden afgehandeld.  Een afwisselende baan die nooit saai is.

 

Functie-eisen

 

- Je beheerst de Italiaanse taal vloeiend in woord en geschrift:
- Je bent een zelfstandige en punctuele werker;
- Je bent sociaal vaardig;
- Je bent gemotiveerd en betrokken;
- Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel

- Minimaal MBO niveau 4 afgeronde opleiding (of soortgelijke buitenlandse opleiding)

 

Arbeidsvoorwaarden

 

Wij zoeken een collega voor 24 – 32 uur per week. Aantal uren in overleg. Maar we staan open voor sollicitaties voor 24 tot 32 uur per week.
We bieden een keurig salaris voor onze branche in Zeeland en deze is afhankelijk van leeftijd en ervaring.

Daarnaast vinden we het leuk om 4 keer in de week voor jou de lunch te verzorgen en krijg je één keer in de twee weken een stoelmassage.


Tevens krijg je een kilometer vergoeding indien je buiten Middelburg woonachtig bent met een maximum van 15 km per enkele reis.

Voldoe je aan dit profiel en lijkt je dit een functie die bij jou past ? Stuur dan je CV, verwacht salaris en sollicitatiebrief naar sollicitatie AT betaalbarekralen DOT nl. Vermeld graag referentie: Italiaanse collega

De sluitingsdatum voor deze vacature is 18 april. Indien je voor 25 april geen reactie hebt gehad op je sollicitatie kan je er vanuit gaan dat er een voorkeur was voor een andere kandidaat.


Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld