925 Zilver kralen en bedels

925 Zilver kralen en bedels

925 Zilver kralen en bedels

925 Zilver kralen en bedels kopen bij de kralengroothandel

925 Sterling zilver kralen kopen bij kralen groothandel Betaalbarekralen

925 Zilveren kralen, bedels en onderdelen koop je bij Betaalbarekralen. Alle items uit deze collectie bestaan volledig uit 925 zilver, dus niet alleen de coating. 925 zilver wordt ook wel sterling zilver genoemd. Puur zilver, ook wel bekend als 999 zilver, is te buigzaam en kwetsbaar voor het maken van sieraden. Daarom wordt er vaak koper of een ander metaal aan toegevoegd. 925 zilver glanst mooi en is stevig genoeg voor het maken van sieraden. In het assortiment van Betaalbarekralen vind je diverse kralen, bedels en onderdelen voor het maken van écht zilveren sieraden. Maak bijvoorbeeld sterling 925 zilver oorbellen met onze zilveren oorstekers of creolen. Of gebruik onze kralen en bedels van echt zilver om een prachtige armband of ketting te maken. Zo maak je eenvoudig sieraden van topkwaliteit, die een leven lang mee kunnen gaan! Kralen, bedels en onderdelen van 925 zilver voor het maken van sieraden koop je hier voor een betaalbare prijs.

 

Echt zilver kan na verloop van tijd verkleuren, maar wees niet getreurd! Leg je items in een zilverbadje of gebruik zilverpoets om je sieraden weer te laten schitteren als nooit tevoren. Op deze manier blijven je zilveren sieraden voor altijd mooi.

 

Zilver 925 kralen kopen bij de online kralen groothandel

925 Sterling zilver kralen, bedels en onderdelen koop je voordelig in bij de kralen groothandel van de Benelux: Betaalbarekralen. Zilver 925 kralen vind je hier in diverse formaten, zoals 3, 4, 5, 6 en 8 mm. Deze 925 sterling zilver kralen zijn verkrijgbaar tegen een goede prijs. Rijg de zilver 925 kralen op ons zilver Artistic Wire en maak het sieraad af met knijpkralen, een buigring en slot van 925 zilver. Zo maak een écht zilveren kralenketting of -armband in een handomdraai met 925 sterling zilver.