ImpressArt

ImpressArt

ImpressArt

ImpressArt groothandel

ImpressArt inkopen bij groothandel Betaalbarekralen

Betaalbarekralen presenteert met trots: ImpressArt. Maak gepersonaliseerde sieraden en accessoires met de prachtige producten van ImpressArt, wereldleider in metaal stempels. 

 

De collectie bestaat onder andere uit diverse slaglettersets in verschillende lettertypen, hoofdletters en kleine letters. De welbekende Bridgette en Newsprint, maar tevens diverse andere lettertypes. Daarnaast zijn er cijfer, figuur en textuur stempels. Zo kun je door middel van de vlaktas (slag blok) en de ergonomische hamer namen of initialen stempelen, je merknaam, een jaartal zoals een geboortedatum, maar ook figuren en patronen. De mogelijkheden zijn werkelijk eindeloos. Bekijk ook zeker wat wij maakten met de producten van ImpressArt op onze inspiratiepagina.

 

De ImpressArt ergonomische hamer is speciaal ontworpen om de stempels met souplesse in het materiaal te kunnen slaan. Het gewicht van de hamer is zo verdeeld, dat het gemakkelijker wordt om recht te slaan. Daarnaast is er een speciale textuur hamer, waar je de textuur stempels in kunt plaatsen. Zo verwerk je prachtige patronen in je sieraden.

 

Naast deze basis producten zijn er een aantal hulpmiddelen beschikbaar om er voor te zorgen dat zowel de professional als de hobbyist er op zijn eigen niveau mee kan werken. Zo zijn er hulplijn stickers, de Simple Strike Jig en uitlijntape. Handige tools om ervoor te zorgen dat je creaties netjes uitgelijnd zijn. Laat je ontwerpen eruit springen door gebruik te maken van de ImpressArt emaille marker. Ook hebben we een gaatjes maker en gaatjes tang om bedels, hangers en tussenstukken te maken. Voor het maken van een bolling in metalen onderdelen is er de bolpons set. Om je ImpressArt items netjes op te bergen hebben we handige opbergboxen opgenomen in het assortiment.

 

Voor het maken van armbanden is de armband buig tool een perfect hulpmiddel. Om je armband mooi rond te maken gebruik je als finishing touch de buigtang voor armbanden. Deze tangen zijn er ook voor het maken van ringen. Bekijk onze video’s om te zien hoe je met deze tools perfecte gevormde armbanden en ringen maakt in een handomdraai.

 

Metaal van ImpressArt is het meest populaire materiaal om in te stempelen, maar wij hebben ondervonden dat andere materialen hier ook uitermate geschikt voor zijn. Zoals ons Designer Quality metaal en leer. Stempel bijvoorbeeld je merknaam op een DQ metalen bedel of de naam van je geliefde op een leren Cuoio sleutelhanger.

 

Wij worden ontzettend enthousiast van deze nieuwe producten en de mogelijkheden die ImpressArt geeft om de mooiste sieraden en accessoires te maken. Wat ga jij maken? Get inspired!