Sloten voor sieraden

Sloten voor sieraden

Sloten voor sieraden

Sieraden sloten

Karabijn en Magneet sloten inkopen bij de online sieraden groothandel van Nederland 

Een sterk, mooi en degelijk sieraden slot is het allerbelangrijkste bij het maken van sieraden. Daarom hebben wij een uitgebreide collectie sterke sieraden sloten. In de het assortiment hebben we diverse sloten van DQ metaal, waaronder magneet sloten. Het handige van magneetsloten is dat je gemakkelijk zelf je sieraad om en af kunt doen. Onze magneet sloten voor sieraden zijn van een zeer goede Europese kwaliteit. 

 

Daarnaast vind je in het sloten assortiment van Betaalbarekralen karabijn sloten. Onze karabijn sloten zijn verkrijgbaar in diverse maten en materialen, waaronder Designer Quality, stainless steel en 925 zilver. Verder is er ook ruime keuze uit de kleuren sieraden sloten, zoals goud, zilver en rosé. Wil je graag een sieraad maken met extra kleur? Ga dan voor de gekleurde karabijn sloten van roestvrijstaal. Deze sieraadonderdelen geven de ketting of armband gelijk al een vrolijke en unieke uitstraling. 

 

Diverse sloten online inkopen

Bij de sieraden sloten groothandel vind je naast karabijn-en magneetsloten ook een ruime selectie diverse sloten. Onder deze groep vind je ook de super trendy zirkonia sloten. De ontwerpen van deze sloten zijn erg stijlvol! Je kunt hierbij denken aan een hart, een ster, een vlinder maar ook een hangslot. Deze sloten zijn erg leuk te verwerken in kettingen en armbanden. Naast de statement sloten hebben we ook diverse modellen kapittel sloten. Een ander populair slot is het boeislot. Deze sloten zijn niet alleen functioneel maar ook erg modieus om te verwerken aan de voorkant van een ketting. Hierdoor is het slot juist heel goed zichtbaar. Sloten voor strass chain kunnen uitstekend gebruikt worden voor het maken van strass armbanden. Alle benodigdheden vind je bij dé strass ketting groothandel. Ook voor draad, koord en leer hebben wij heel veel verschillende sluitingen als haak sloten en macramé sloten. Kortom we hebben genoeg keus om je sieraad op een mooie manier te doen sluiten.