Swarovski kralen

Swarovski kralen

Swarovski kralen

Groothandel Swarovski

Groothandel Swarovski Betaalbarekralen

Wat is er klassieker en moderner tegelijk dan Swarovski? Bij Groothandel Swarovski Betaalbarekralen vind je allerlei Swarovski onderdelen voor het maken van sieraden en accessoires die je zullen inspireren tot het maken van de meest prachtige en sprankelende creaties!

Bij de Betaalbarekralen vind je een ruime keuze in verschillende maten en soorten Swarovski stenen en hun bijpassende settingen. Vergeet niet om na het kiezen van je Swarovski Elements en settingen, ook sieradenlijm te bestellen. Wij bieden zowel sieradenlijm als strasslijm. Beide lijmsoorten zijn sterk en betrouwbaar. Swarovski steentjes zijn ideaal voor het maken van sieraden zoals armbanden, kettingen, oorbellen of zelfs ringen. Alles om deze sieraden te maken vind je bij Betaalbarekralen, groothandel Swarovski.

Groothandel Swarovski steentjes Betaalbarekralen

Om een impressie te geven van de ruime collectie van groothandel Swarovski steentjes, vind je hieronder een kleine opsomming van de diverse steentjes.

Bij de groothandel Swarovski steentjes vind je puntstenen in verschillende maten, waaronder de PP32 puntsteen (4 mm), SS24 puntsteen (5,2 mm), 1088-SS29 puntsteen (6,2 mm) en 1088-SS39 puntsteen (8 mm). Deze Swarovski puntstenen zijn perfect voor het maken van schitterende kettingen, armbanden, oorbellen en ringen. Ontdek onze settingen voor puntstenen om een mooie collectie te creëren met deze Swarovski steentjes. Laat bijvoorbeeld dezelfde steen terugkomen in een set met oorbellen, een armband en ring!

Swarovski plakstenen groothandel Betaalbarekralen

Bij Betaalbarekralen Swarovski plakstenen groothandel vind je tevens een ruime collectie flatback Swarovski Elements, waaronder de 2088-SS 34 flat back (7mm). Deze plak je eenvoudig in een setting of op een kraal of bedel. Ook hier vind je drie verschillende maten en bijpassende Swarovski flatback settingen. En vergeet niet om ook onze Swarovski Elements diverse vormen te bekijken, waar je bijvoorbeeld de mix van flat backs vindt in diverse kleuren. Deze plak je eenvoudig op je sieraad d.m.v. strass lijm. Je sieraden zullen schitteren als nooit tevoren met deze fenomenale Swarovski’s!