Kralen / bedels

Kralen / bedels

Kralen / bedels

Betaalbarekralen is dé groothandel kralen en bedels

Kralen en bedels groothandel met een ruim assortiment

Naast een ontzettend groot aanbod in kralen is Betaalbarekralen kralen groothandel ook dé groothandel kralen en bedels. Met een ruime keuze aan kwastjes, druppelvorm hangers, crystal glass, pompom bedels, leer hangers, diverse metalen en DQ metalen bedels vind je bij Betaalbarekralen kralen en bedels groothandel dus ook de bedel die je zoekt.

 

Of je nu een bedeltjes armband wilt maken of een ketting met bedeltjes, hier vind je dé bedeltjes goud én bedeltjes zilver voor het maken van jouw sieraden collectie.


Groot aanbod bedels en kralen

In onze kralen groothandel verkopen wij meer dan 400 verschillende top facet kralen. Ook hebben we een grote collectie glaskralen, glasparels, half edelsteen kralen, natuursteen kralen, acryl kralen, Katsuki kralen, kralen van DQ metaal en natuurlijk houten kralen. Naast onze grote collectie kralen, biedt de groothandel kralen en bedels wij ook een ruim assortiment bedels. Zo bieden we onder andere kwastjes, veertjes, bedels van metaal DQ, bedels met 1 oog en bedels met 2 ogen.

 

Kralen kopen voor het maken van je eigen sieraden. Ben je op zoek naar kralen van natuurlijke materialen? Bij Betaalbarekralen, kralen en bedels groothandel vind je houten kralen, kokos kralen, schelp kralen, natuursteen kralen en nog veel meer.

 

Een klassieke kraal die tegenwoordig weer erg trendy is is de zoekwaterparel. Deze kralen zien we vooral terugkomen in kralen armbanden, kralen kettingen en oorbellen. Ga voor een extra trendy look en combineer de kralen met verschillende kleurrijke kralen, zoals rocailles, letterkralen en facetkralen.

 

Kortom: Sieraden inkopen en maken doe je met ons ruime assortiment in kralen en bedels. Bestel de voordelige kralen en bedels bij Betaalbarekralen, de kralen groothandel specialist.


Naast kralen en bedels bied Betaalbarekralen een ruim assortiment in onderdelen voor sieraden en displays, daarom zijn we tevens de sieraden onderdelen groothandel en groothandel display materiaal van de Benelux.

 

Bij Betaalbarekralen de Ibiza style armbanden groothandelvind je een ruime keuze in Ibiza armbanden. Ook andere specials als kant-en-klare sieraden en accessoires vind je hier bij de groothandel in sieraden en accessoires.