Kralen / bedels

Kralen / bedels

Kralen / bedels

Bedeltjes groothandel

Bedeltjes groothandel met groot aanbod

In onze kralen groothandel verkopen wij meer dan 400 verschillende top facet kralen. Ook hebben we een grote collectie glaskralen, glasparels, half edelsteen kralen, natuursteen kralen, acryl kralen, Katsuki kralen, kralen van DQ metaal en natuurlijk houten kralen. Naast onze grote collectie kralen, bieden wij ook een ruim assortiment bedels. Zo bieden we onder andere kwastjes, veertjes, bedels van metaal DQ, bedels met 1 oog en bedels met 2 ogen.


Groot aanbod bedels en kralen

Kortom: Sieraden inkopen en maken doe je met ons ruime assortiment in kralen en bedels. Bestel de voordelige kralen en bedels bij Betaalbarekralen, de kralen groothandel specialist.
Naast kralen en bedels bied Betaalbarekralen een ruim assortiment in onderdelen voor sieraden en displays, daarom zijn we tevens de sieraden onderdelen groothandel en groothandel display materiaal van de Benelux.

 

Bij Betaalbarekralen de Ibiza style armbanden groothandelvind je een ruime keuze in Ibiza armbanden. Ook andere specials als kant-en-klare sieraden en accessoires vind je hier bij de groothandel in sieraden en accessoires.