Over Betaalbarekralen

Over ons: lees alles over Betaalbarekralen

Wie zijn wij?

Bedrijfsfilosofie

Het begon allemaal in 2006 met een passie voor sieraden. De mogelijkheid willen bieden om altijd de mooiste trendy sieraden te kunnen maken. Daar streven we naar en wij delen de passie voor sieraden. Dat is onze kracht.

 

Zo groeide die ene groothandel uit tot een E-commerce platform met acht webshops, verdeeld over de Benelux, Duitsland, Frankrijk en de rest van Europa. Wij willen klanten altijd de beste beleving bieden. Dat heeft betrekking op service in de breedste zin van het woord. Een fijne ervaring met onze webshop. Goed geholpen worden door de klantenservice. Een pakketje wat zorgvuldig is ingepakt en vlot geleverd wordt. Want wij snappen dat jij er snel mee aan de slag wilt. Iedere dag werken we eraan dat het hele plaatje klopt en wordt verbeterd.

 

Service

Een goede service is essentieel. Daarom staan we altijd met een glimlach voor je klaar. Wanneer je ons belt met een vraag of als je via Facebook een berichtje stuurt. We proberen altijd de beste oplossingen te vinden. Zo vonden wij het bijvoorbeeld vervelend om geen bestellingen te kunnen versturen tijdens Koningsdag. We regelden een speciale express levering waardoor je toch de volgende dag gewoon je pakketje kon ontvangen, ondanks de sluiting van Nederlandse postbedrijven. Dat is de service van Betaalbarekralen. Dit doen we voor jou.

 

Creativiteit & inspiratie

Sommige producten hebben wat uitleg nodig. Want hoe gebruik je een multifunctioneel tussenstuk wat ook als slot dient? Vaak zegt in zo’n geval een video meer dan duizend woorden. Anderen producten verdienen gewoon wat extra aandacht. Gewoon, omdat we willen laten zien wat je er allemaal mee kunt maken. We willen het brede assortiment zo goed mogelijk in kaart brengen. Daarom proberen we dit met fotografie, inspiratiesets, video’s en teksten onder de aandacht te brengen. Zo proberen we jullie te inspireren om lekker aan de slag te gaan.

 

Trends & inkoop

Elke leverancier heeft zijn eigen kracht en daar gaan we naar op zoek. Zo zorgen we ervoor dat we alleen de beste producten inkopen. Hierbij letten we nauwkeurig op nieuwe trends die ontstaan. We springen daar snel op in. Op deze manier bieden we altijd trendy artikelen met ook nog eens een goede prijs-kwaliteitverhouding.

 

Zorg & aandacht

Je bestelling verdient de grootste zorg. Ons team doet er alles aan om je pakket met de grootste aandacht te verwerken. Want voor ons ben je niet gewoon een klant. Je bent onze business partner. Wij werken samen. Samenwerken betekend zorg en aandacht voor elkaar. Daar kun je van op aan.

 

Maatschappelijke betrokkenheid

Als marktleider vinden we maatschappelijke betrokkenheid erg belangrijk. Daarom bieden we ook mensen die wat minder kansen hebben gekregen de mogelijkheid om zich verder te ontwikkelen. In onze dochteronderneming de Zorgkraal werken dan ook mensen in een beschutte werkplek.

Natuurlijk geven we aan goede doelen en zijn trotse deelnemers van het Bead4Life project. Dit project biedt zakelijke training en ondersteuning aan uiterst kansarme vrouwen in Uganda.

 

Toekomst

Onze toekomst staat als een huis. Altijd blijven we werken aan verbetering van service. Verbreden van ons assortiment. Hebben we een nieuwe locatie waarin we kunnen groeien. Hebben we een visie op de toekomst. We ontwikkelen altijd door. Voor jou en voor ons. Voor onze gezamenlijke sieradenpassie.