Glasparels

Glasparels

Glasparels

Glasparels kralen groothandel

Glasparels kralen inkopen voor jouw winkel of webshop?

Bij glasparels groothandel Betaalbarekralen vind je een ruime collectie glasparels voor jouw sieradenwinkel of -webshop. Shop glasparels voor het maken van sieraden in diverse formaten: glasparels 4 mm, glasparels 6mm, 8mm, 10mm en 12 mm. De glasparels zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, van wit en off white tot goudkleurig en brons, van knalroze tot wijnrood. De keuze is reuze!


Wat zijn glasparels?

Glasparels zijn kralen voor het maken van sieraden, gemaakt van glas met een schitterende coating, zoals een pearl shine coating. Dit maakt deze glasparels kralen perfect om te verwerken in diverse soorten sieraden, zoals sieraden voor een feestje, bruiloft, Kerst of simpelweg voor alledaags gebruik! Glasparels zijn geen gekweekte parels en bieden daarom een luxe ogend alternatief tegen een voordeligere prijs. Zo maak je chique parel sieraden, voor een spotprijs.

Glasparels 6mm inkopen bij de glasparels groothandel

Bij Betaalbarekralen vind je een ruime collectie glasparels 6mm. Deze 6mm kralen zijn uitermate geschikt voor het maken van een klassieke parelketting, maar je kunt er bijvoorbeeld ook schitterende oorbellen en armbanden mee maken. Naast glasparels 6mm biedt de glasparels groothandel ook parels in 4, 8, 10 en 12 mm. Welke glasparels neem jij op in je sieradencollectie?

Glasparels 4 mm vind je bij groothandel Betaalbarekralen

Ga je liever voor een iets subtielere parel? Bekijk dan eens onze glasparels 4 mm voor het maken van sieraden. Deze glasparels kralen zijn net een maatje kleiner dan de glasparels 6mm en kunnen uitstekend met elkaar gecombineerd worden. Wat dacht je ervan om 6mm parels te gebruiken in een chique ketting en glasparels 4 mm (in dezelfde kleur) in een bijpassende armband en setje oorbellen? Zo laat je dezelfde kleur parels terugkomen, maar blijft het speels door de wisseling in formaat. Op zoek naar meer inspiratie? Neem dan een kijkje op onze inspiratiepagina.