Zirkonia

Zirkonia

Zirkonia

Zirkonia groothandel

Zirkonia steen koop je in bij de sieraden groothandel Betaalbarekralen.nl

Wil jij graag zirkonia kopen, maar je weet niet goed waar je mooie sieraden onderdelen met zirkonia kunt vinden? En wat is zirkonia eigenlijk precies? In het zirkonia steen assortiment van sieraden onderdelen groothandel Betaalbarekralen vind je een ruim aanbod aan zirkonia brass elements, sloten, tussenstukken, kralen en bedels. Zirkonia kopen doe je dus bij jouw favoriete online groothandel! Deze mooie kralen en sieraad onderdelen zijn gemaakt van brass(messing) en versierd met zirkonia steentjes in verschillende kleuren. Hierdoor zijn de onderdelen van topkwaliteit en perfect voor het ontwerpen van kwaliteit statement sieraden.

 

Binnen de zirkonia sloten, tussenstukken, bedels en brass elements collectie zijn er verschillende elegante en stoere vormpjes beschikbaar. Dit zodat de items perfect passen bij de hedendaagse trends. Zo zijn er bijvoorbeeld zirkonia hangsloten en bliksemschicht tussenstukken, die goed aansluiten bij de schakelketting en chunky chain trend. Daarnaast is er ook een brede keuze aan sieraad onderdelen voor het maken van tijdloze en stijlvolle sieraden zoals de zirkonia ster bedels.

 

De zirkonia brass elements maken deel uit van een nieuw concept van de sieraden onderdelen groothandel Betaalbarekralen. Met deze items kan je namelijk verschillende sieraden onderdelen mixen en matchen. Stel zelf sieraden samen en personaliseer ze naar wens door de zirkonia brass elements te lijmen op andere sieraad onderdelen met strass lijm.

 

Ook de nieuwe collectie zirkonia kralen is perfect om te gebruiken in diverse sieraden. De prachtige geslepen kralen zijn verkrijgbaar in een grote hoeveelheid kleuren en in 3 verschillende maten. Perfect voor het ontwerpen van bijvoorbeeld ringen, oorbellen en armbanden.

Wat is zirkonia?

Sieraden met zirkonia steen zijn echte eyecatchers door de mooie glans en sprankelheid van de stenen, maar wat is zirkonia precies? Om op de vraag ‘wat is zirkonia’ antwoord te geven, geven we hierbij een kleine uitleg. Zirkonia is een synthetisch product. Dit betekent dat zirkonia geen echte natuurlijke kristal is, maar door de mens wordt gemaakt. Echter, is het verschil tussen een natuurlijke kristal en zirkonia lastig te onderscheiden met het blote oog. Tijdens het maken van zirkonia worden er twee verschillende stoffen verhit tot een warmte van 5000 graden. Vervolgens wordt de binnenkant van de steen verwarmd die uiteindelijk glad geslepen wordt tot zirkonia. Doordat zirkonia een harde steen is, is het goed bestendig tegen krassen. Hopelijk hebben we zo op de vraag ‘wat is zirkonia’ antwoord kunnen geven! De indrukwekkende zirkonia kralen en sieraad onderdelen kunnen op diverse manieren worden verwerkt in sieraden. Binnen onze inspiratie pagina hebben wij verschillende inspiratie sets met zirkonia sieraad onderdelen, voor wanneer je graag wat inspiratie op wilt doen met zirkonia sieraden zoals zirkonia oorbellen.