Glaskralen Rocailles

Glaskralen Rocailles

Glaskralen Rocailles

Rocailles groothandel

Rocailles kralen kopen bij de rocailles groothandel van Nederland

Rocailles kralen kopen voor jouw winkel of webshop? Bij de rocailles groothandel Betaalbarekralen ben je aan het juiste adres. Binnen ons assortiment vind je een ruim aanbod van mooie rocailles kralen in vele kleuren en verschillende maten. Zo hebben we 6/0 rocailles in 4 mm, 8/0 rocailles in 3 mm en 12/0 rocailles in 2 mm. Het assortiment bestaat uit een grote diversiteit van kleur, waaronder: geel, oranje, rood, roze, groen, blauw, paars, crème, meerkleurig, goud, zilver, zwart en wit en nog veel meer. Daarnaast zijn er ook per kleur verschillende tinten, hierdoor kan je de rocailles kralen perfect naar wens uitkiezen. Deze mooie kralen worden verkocht per verpakkingen van 200 gram, de meerkleurige rocailles kralen worden echter verpakt per 100 gram.

 

Rocailles kralen inkopen bij rocailles kralen groothandel Betaalbarekralen 

Met rocailles kralen kan je superleuke sieraden maken zoals, kettingen, armbanden of schattige ringetjes. De kralen zijn een mooie basis om te gebruiken in combinatie met andere kralen, maar ook erg leuk om verwerken in sieraden met alleen glaskralen rocailles. Het is dan vooral leuk om af te wisselen in de verschillende maten rocailles kralen. Daarnaast passen de kleine en fijne kraaltjes perfect bij de minimalistische trend. Doordat er zoveel kleuren rocailles kralen beschikbaar zijn, kan je deze leuke kralen in verschillende soorten sieraden stijlen verwerken. 


Voor het maken van sieraden met rocailles kralen kan je kiezen uit verschillende soorten rijgmaterialen. Wanneer je graag wilt dat de ketting zijn vaste vorm behoud, raden wij aan om de kraaltjes te rijgen op Beadalon metaaldraad. Ga je liever voor een iets soepelere look voor je armbandjes kies dan elastiek rijgdraad. Vind je het leuk om sieraden te maken met een chique look? Combineer dan onze top facet kralen, rocailles kralen, Miyuki kralen en crystal glas hangers met elkaar voor een pracht sieraad! Voor meer inspiratie met rocailles kralen verwijzen we je graag door naar de inspiratiepagina van de rocailles kralen groothandel Betaalbarekralen.