Half edelsteen kralen

Half edelsteen kralen

Half edelsteen kralen

Edelsteen kralen groothandel

Edelstenen kralen groothandel Betaalbarekralen biedt een ruim assortiment

Betaalbarekralen edelsteen kralen groothandel biedt een ruime keuze in edelstenen voor het maken van prachtige sieraden. Zo bieden we diverse soorten edelsteen kralen om te gebruiken in jouw sieradencollectie! Edelstenen zijn prachtige mineralen die al eeuwenlang worden gebruikt bij het maken van sieraden. Een edelsteen scheid zich van een gewone steen door drie pijlers; zeldzaamheid, duurzaamheid en schoonheid. Edelstenen kunnen in allerlei vormen geslepen worden, waardoor je bij de Edelstenen kralen groothandel een ruim assortiment in verschillende soorten vindt. Van facet geslepen tot perfect rond, van ovaal tot rechthoekig.

 

Bij de edelsteen kralen groothandel vind je een ruime keuze in kleuren van deze kralen. De exacte kleur van de edelsteen kralen kan hier en daar afwijken van de foto, omdat het een natuurproduct is. Onze grafische afdeling doet echter haar uiterste best om de kralen zo goed mogelijk weer te geven op de productfoto’s.

 

Bij de edelstenen kralen groothandel vind je edelsteen kralen in diverse formaten, zoals 4mm, 6mm en 8mm. Daarnaast vind je in ons assortiment edelstenen kralen in diverse vormen, zoals rechthoekige, langwerpige, ovale en ronde edelsteenkralen. Ook vind je hier edelsteen hangers in diverse vormen, zoals langwerpige hangers, ovale tussenstukken, hangers in de vorm van een haaientand en meer! Ben je benieuwd wat je kunt maken met al deze edelsteen kralen kunt maken? Bekijk dan onze inspiratiesets met de leukste oorbellen, armbanden en kettingen.

 

Groothandel edelstenen kralen, dé kralen groothandel van de Benelux

Geef je sieraad een luxe en natuurlijke uitstraling met edelsteen kralen van groothandel edelstenen kralen. Onze edelsteen kralen hebben een prachtige kwaliteit en zijn eenvoudig te combineren met andere natuurlijke materialen zoals hout, glas, kokos en leer. Naast edelstenen heeft Betaalbarekralen, de edelsteen kralen groothandel ook natuursteen kralen, lava natuursteenkralen en hematite kralen in haar assortiment.