Boho’s & Trends

“Anders” zijn is helemaal fashion!

op
Feather & Leather

Boho is dé trend van nu, die eigenlijk al een tijdje populair is en nog steeds overal op duikt!  Best tegenstrijdig dat de Boho- trend nu ook door de mainstream medemens wordt omarmd, want eigenlijk is een Boho iemand die tegendraads en onconventioneel is. Dit fenomeen zagen we ook met de Hipster trend... “anders” zijn is helemaal fashion!

De Bohemian stijl is helemaal hot. Deze stijl bevat veel natuurlijke elementen zoals leer, hout en natuursteen. Van dit soort natuur materialen word ik super enthousiast. Dit zijn gewoon mooie producten waar je lang van kunt genieten. Ze hebben een rustige uitstraling waardoor het heel leuk is om ze te combineren met fel gekleurde details, bedels, kwastjes en natuurlijk met veertjes!

Men’s Jewelry Buddha

Oh MAN!

Wat ik echt…. Maar echt… een hele toffe trend vind is mannen met sieraden, daar word ik stiekem heel erg blij van. Gewoon zo’n stoere mannenpols met een stukje leer of een paar mooie kralen er om heen en dat dan bij een man die doet alsof hij zelf niet door heeft dat ie ze draagt. Die trend mag van mij zeker nog even blijven. Vooral stoer leer, houten kralen, Boeddha kralen maar ook jade kralen vind ik erg leuk voor een man. Ik vind eenvoudige sieraden erg mooi, en ook super leuk om als cadeau te geven. De meeste mannen die ik ken zullen niet snel armbandjes gaan kopen voor zichzelf, dus mijn tip voor alle ladies is, geef een man wat sieraden cadeau. Je zult er geen spijt van krijgen!

Inspiratiesets

Gewoon doen!

Oorbellen!  Voor deze winter mogen ze wat mij betreft lekker romantisch en vrouwelijk zijn. Een parel of een mooie hanger, de keuze is snel gemaakt! Een paar zelf gemaakte oorbellen is heel betaalbaar. Het voordeel hiervan is natuurlijk dat je lekker kunt variëren en je collectie gemakkelijk kunt aanpassen wanneer het seizoen veranderd. Dit zijn allemaal goede oplossingen wanneer je net als ik aan keuze- stress lijdt. Met deze voordelige opties kun je toch je statement maken zonder dat je daar super gehecht aan hoeft te zijn! Bovendien maak je dit soort oorbellen in een handomdraai. Een kleine investering voor een hoop draagplezier dus.


Draag tip: Oorbellen met hangers draag je met los of half los haar, doe je je haar in een staart of een knot, draag dan knopjes!

Terug naar overzicht