Zomer sieraden 2024

op
zomercampagne landing

Ontdek de Ibiza vibe: Sieradentrends voor een kleurrijke collectie

Het aftellen tot de lange zonnige dagen is begonnen: de zomer is in aantocht! Het is tijd om je kleurrijke en luchtige outfits tevoorschijn te halen, perfect voor lange dagen aan het strand. Onze sieraden doen denken aan de sprankelende zee en het levendige zeeleven. Daarom presenteren we de nieuwste zomerse sieraden trends die perfect passen bij de Ibiza summer vibes en die zeker niet mogen ontbreken in jouw collectie. Neem snel een kijkje en laat je inspireren door de Ibiza summer vibes en vind je nieuwe favorieten!

 

De mooiste sieraden voor een Ibiza summer vibe afbeelding

Kleurrijke kettingen en ketting met bedels

Begin met een ketting van natuurlijke materialen zoals schelp tubes, grote glanzende zoetwaterparels en fijne keramiek kralen. Deze materialen zijn niet alleen mooi, maar voelen ook aangenaam tegen de huid onder de warme zon. Voor wie houdt van de trend van het moment kun je kiezen voor een ketting met bedels. Kies voor een diversiteit aan bedels zoals schelp bedels, keramiek bloem bedels, en glinsterende crystal glass bedels

zomercampagne landing

Stijlvolle Ibiza sieraden en accessoires voor de zomer

Dit seizoen maken we kennis met de charmante toevoeging van sea life elementen, wat een perfecte aanvulling is op de stijvolle Ibiza sieraden. Je ziet de elementen terug in een trendy ketting, stijlvolle armband, maar ook in een zonnebrilkoord, vervaardigd uit kleurrijke chipstones en elegante RVS schelpjes, die je look een unieke twist geven. Ook een tassenhanger, rijkelijk versierd met een mix van keramiek kralen, polymeer kralen en glinsterende parels, zijn een absoluut trendy accessoire. Deze Ibiza sieraden zorgen ervoor dat je zowel stijlvol als georganiseerd blijft komend seizoen. 

zomercampagne landing

Kleurrijk en uitgesproken

Deze zomer draait alles om kleurrijke sieraden, hoe levendiger, hoe beter! Perfect voor het creëren van opvallende zomer sieraden. Je ziet deze kleuren terug in bijvoorbeeld een ketting met bedels, waar elke kleurrijke bedel een eigen verhaal vertelt. Niet te missen zijn ook de opvallende rotan hangers oorbellen, die een natuurlijke doch kleurrijke touch toevoegen aan elke outfit. Voeg flair toe met pins en broches in diverse kleuren om je look echt te laten opvallen. Vergeet niet de enkelbandjes met gekleurde parels die elke stap verfraaien. Net als vorig seizoen, stapel je deze items voor een meer gelaagde, uitgesproken look. Denk aan een combinatie van kleurrijke kettingen en enkelbandjes naast je andere sieraden. Deze kleurrijke sieraden zijn ideaal voor het samenstellen van je zomerse sieraden assortiment. 

 

 

Sealife

Sealife treasures

Zoals afgelopen seizoenen de natuur ons inspireerde, blijven de sealife bedels deze zomer een absolute trend. Denk aan kralen en bedels in de vorm van schelpjes, vissen, dolfijnen en zeesterren, die niet alleen mooi zijn, maar ook een musthave voor elke sieradenliefhebber. Of je nu kiest om ze te verwerken in oorbellen, enkelbandjes, bikini-versiering of een opvallende ketting met bedels, deze bedels zijn simpelweg onmisbaar. Zelfs de meer ingetogen sealife items kunnen prachtig gecombineerd worden met de andere zomer sieraden van 2024. Voor welke sprankelende sealife accessoires ga jij deze zomer? 

Terug naar overzicht