De zomerfavorieten van de grafische- en marketing afdeling!

op
De zomerfavorieten van de grafische- en marketing afdeling! afbeelding

In deze blog maak je kennis met de grafische- en marketing afdeling van Betaalbarekralen. Zij delen hun zomerfavorieten uit de collectie! Hopelijk raak jij op deze manier geïnspireerd door onze nieuwe artikelen en wie weet kom je op nieuwe ideeën door de sieraden die deze medewerkers graag dragen…

Hangers en tussenstukken bohemian

Ik houd van vrolijke kleuren en dat is dan ook de reden dat bohemian hangers mijn zomerfavoriet zijn! Niet alleen de kleuren zijn vrolijk in deze collectie, de hangers zijn beschikbaar in allerlei leuke symbolen. Zelf vond ik de unicorn hanger meteen erg leuk! Maar ook ananassen, ankers en flamingo’s zijn super leuk te combineren in een zomers setje. De hangers kun je natuurlijk in van alles verwerken; een armband met kralen, een macramé setje of gewoon als hanger aan een oorbel.

Polaris Cuoio armbanden

Ik ben een grote fan van Cuoio armbanden! Zodra de nieuwe Polaris cabochons binnen kwamen wist ik direct dat dit een perfecte aanvulling zou zijn op mijn eigen stash. Het anker printje geeft een zomers effect, maar de ‘stone look’ cabochons zijn toch echt mijn favoriet.
Wanneer je toch bezig bent met het checken van de nieuwste cabochons, neem dan gelijk ook een kijkje bij de nieuwe animal print Cuoio armbanden! Ze combineren super met de nieuwe Polaris cabochons, maar er zijn ook bijpassende animal print cabochons. Door het Designer Quality leer is het materiaal van een uitstekende kwaliteit, waardoor je lang plezier hebt van je armband. Ik ben gek op de animal printjes en ook de dubbele Cuoio armbanden zijn superleuk!

Houten cabochon 12 en 20 mm

De houten cabochons zijn sowieso mijn ultieme favoriet! Ik houd van natuurlijke materialen en deze cabochons zijn voor mij dan ook een schot in de roos. Mijn accessoires mogen altijd wel lekker opvallend zijn en een beetje iets geks hebben. Voor mij is dit bij deze cabochons vooral hoe je hem combineert. Het leukst vind ik het om de houten cabochons te combineren met macramé. Ik vind het leuk om te macrameeën en omdat het macramé draad van satijn is, is dit ook een natuurlijke keuze en sluit dit goed bij de houten cabochons aan. Hier kun je dan bijvoorbeeld ook natuursteen kralen of houten kralen in verwerken! Dit maakt het geheel wat spannender. Ook zijn de houten cabochons erg leuk om te verwerken in een setting voor oorbellen. Deze zijn leuk om af te werken met bijvoorbeeld DQ metalen bedels. Hierdoor krijg je een uniek effect!

Letterkralen / alfabet

Ik vind het altijd erg leuk om teksten te verwerken in mijn sieraden. Ik maak dan ook graag gebruik van ImpressArt. Er zijn allemaal leuke nieuwe stamps binnengekomen, die perfect zijn voor de zomer. Zoals bijvoorbeeld een cactus, slippers en verschillende bloemen. Deze zou ik zéker weten even bekijken als je een origineel en persoonlijk sieraad wilt maken. Maar als mijn zomerfavoriet kies ik deze keer voor de letterkralen. Door ze te combineren met Designer Quality leer of metaal krijgen de kralen een luxe uitstraling, maar de vrolijke kleuren zorgen weer meteen voor een zomers gevoel. De letterkralen zijn ook superleuk te combineren met ImpressArt. Combineer bijvoorbeeld een letterkralen armbandje met een ImpressArt bangle met een bijpassende tekst!

Lava natuursteen kralen

Ik draag graag iets met een natuurlijke en stoere uitstraling. Daarom is mijn zomerfavoriet de lava kraal. Deze kralen zijn wat grover en daardoor goed te combineren met houten kralen of acryl kralen, die juist weer mooi glad zijn, maar nog wel de natuurlijke uitstraling bewaren. Ook de combinatie met leer spreekt mij aan, omdat dit de armband iets luxer maakt en daardoor ook goed te dragen is wanneer ik een overhemd draag. Wanneer je het leer nog wat ‘chiquer’ wilt maken, kun je er ook voor kiezen om gebruik te maken van een schuiver met een setting. Een vierkante schuiver houdt het geheel stoer.

Kwastjes

In de zomer draag ik hele andere sieraden dan ik in de winter draag. ’s Zomers ga ik voor veel kleur en materiaal dat gewoon het water mee in kan. Daarom kies ik als zomerfavoriet voor de Ibiza mini kwastjes in combinatie met gekleurd elastiek. Met dit materiaal heb ik veel variatie in kleur en kan ik het zo gek maken als ik zelf wil. De Ibiza kwastjes geven de sieraden een bohemian tintje en het elastiek zorgt voor gemak. Door de armbandjes eventueel ook te combineren met DQ metalen bedels of kraaltjes kan ik nóg meer variëren. Ideaal dus!

Elastisch lint Ibiza

Mijn lievelingsmateriaal om in de zomer mee te werken is het Designer Quality Stitched Ibiza lint. Dit materiaal is elastisch en draagt daardoor heel fijn. Het is ook nog eens licht en gemakkelijk om aan en uit te doen. Ik maak hier bijvoorbeeld haarelastiekjes van, armbanden of zelfs chokers. Het lint heeft een mooie kwaliteit, waardoor het op zichzelf al leuk kan zijn als sieraad, maar om het wat op te leuken schuif ik er wel eens een bedel om of zelfs een paar kralen met een groot rijg gat. Ook is het leuk om een hanger om het lint te schuiven, waar vervolgens weer een leuke pompom bedel of DQ metalen bedel aan gehangen kan worden. De hippe kleuren van het lint, maken het helemaal af!

Roestvrij stalen (RVS) Stainless steel sieraden

Ik houd van minimalistische sieraden en houd daarom erg van de minimalistische trend die je deze zomer veel ziet. Graag draag ik meerdere van deze armbandjes om mijn pols. De sieraden zijn gemaakt van stainless steel, waardoor je geen last hebt van verkleurend metaal of allergische reacties. Nog een voordeel is dat de sieraden echt overal bij passen! Stainless steel sieraden zijn kant-en-klaar beschikbaar op de website, maar ze zijn natuurlijk ook heel eenvoudig zelf te maken. Gebruik hiervoor RVS jasseron en bevestig hieraan simpelweg een slot en eventueel een bedel. De uitstraling moet natuurlijk minimalistisch blijven, dus maak ik het vooral niet te druk!

De zomerfavorieten van de grafische- en marketing afdeling! afbeelding

Dit waren onze favorieten voor de zomer. Hopelijk hebben we jou een beetje geholpen met de inkopen die jij nog moet doen voordat de zomer echt begint… En nu heb je ook meteen een idee wie er werken op de grafische- en marketing afdeling van Betaalbarekralen.

De zomerfavorieten van de grafische- en marketing afdeling! afbeelding
Terug naar overzicht