DIY Riem

Maak zelf een laagjes riem!

op
DIY Riem afbeelding

Super leuk al die wijd vallende jurkjes bij dit warme weer! Maar soms wil je net even je taille accentueren... Dit kan natuurlijk op meerdere manieren, maar een riem is toch echt wel, dé go-to accessoire voor deze taak! Zelf een riem maken is natuurlijk een super leuke uitdaging. Bovendien bied het je de mogelijkheid om dé ultieme riem te creëren die voldoet aan al je lievelingstrends.

DIY Riem afbeelding

Combineer verschillende elementen die doen denken aan hippies, boho’s en buikdanseressen voor een zomerse look. Door verschillende rijgmaterialen te combineren creëer je een mooi en flatteus laagjes effect. Dit accentueert mooi de taille!

 

 

Gebruik kwastjes, muntjes, natuursteen kralen en schelpkralen als eye- catchers. Deze leuke artikelen kunt u in alle denkbare accessoires verwerken. Dat is het leukste van kralen, bedels en rijgmaterialen… de mogelijkheden worden slechts beperkt door je eigen verbeelding! Als je het kunt verzinnen dan kun je het maken!

DIY Riem afbeelding

Deze riem hoef je natuurlijk niet per se op een jurk te dragen. Wat dat betreft ben je, je eigen mode-politie… probeer het uit en kijk of het leuk staat. Maak een statement, en wordt een trendsetter. U kunt een heupketting dus ook combineren met een tuniek, shorts, jeans, hotpants enz. Bekijk hier ook de inspiratie van deze leuke riem!

 

DIY Riem afbeelding
Terug naar overzicht