DIY: Zonnebrilkoord

Trendy zonnebril koordjes

op
DIY: Zonnebrilkoord afbeelding

Een zonnebril is een accessoire wat het hele jaar door gebruikt kan worden en nodig kan zijn. Een irritante eigenschap van de zonnebril is dat hij vaak kapot gaat/vies wordt in de tas of in je haren blijft vastzitten als je hem even af wilt zetten. Hoe handig is een van deze koorden dan? Je hangt hem gewoon om je nek met behulp van deze leuke zonnebril koordjes. Natuurlijk zijn deze koorden ook te dragen bij een normale bril. Deze koordjes zijn gemaakt van verschillende artikelen die je bij ons op de website kan bestellen. Wil je weten hoe makkelijk het is om leuke combinaties te maken en zelf zon handig en leuk brillenkoord te maken? Lees dan snel verder! 

Zonnebril koorden

Wist je dat je aan zonnebril koorden een tof accessoire hebt om jouw zomerse look helemaal mee af te maken? De zonnebril koorden zijn er in diverse kleuren en met verschillende schakels. Aan het koord met een grovere schakel kun je heel leuk ,met een buigring, kleine gekleurde kwastjes hangen. Ook aan de kleinere schakel kun je met metaaldraad kralen of de populaire kauri schelpen bevestigen. Als je liever de schakel wilt laten zoals deze is dan kun je ervoor kiezen om bij de sluiting met jasseron en bedels een leuk extraatje te maken.

Zonnebril koord Ibiza

Dit zonnebril koord maakt alles kleurrijk. Door gebruik van pompoms, kwastjes en belletjes in vrolijke kleuren wordt het een groot kleurenfeest. Het zal elke outfit die je draagt helemaal opfleuren en trendy maken. Iets te fel? Er zijn ook genoeg kwastjes en pompoms te vinden in mooie rustige kleuren. Mix, match en combineer om jou perfecte Ibiza stijl zonnebril koord te creëren. 

DIY: Zonnebrilkoord afbeelding
Terug naar overzicht