Trends zomer 2021 - Get ready to enjoy the sun with us

op
Zomer items

ENJOY THE SUMMER VIBES

Get ready to enjoy the sun with us

Bloemen beginnen weer te bloeien en de zon schijnt steeds meer: de zomer staat voor de deur! Ondanks dat de wereld nog steeds te maken heeft met het coronavirus, breekt er een tijd aan met meer warmte, vrolijkheid en zelfs iets meer vrijheid. Doordat het zomer wordt zitten we minder ‘opgesloten’ in ons huis en kunnen we genieten van de zonnige temperaturen. Dit gevoel zul je terugvinden in de trends zomer 2021.

 

In dit blog hebben we 10 musthave items voor jou verzameld die niet mogen ontbreken in jouw zomercollectie. Lees gezellig mee!

 

ENJOY THE SUMMER VIBES afbeelding
ENJOY THE SUMMER VIBES afbeelding

Trends zomer 2021

Sieraden trends 2021

Wat kunnen we verwachten van trends zomer 2021? Denk aan kleurrijke sieraden, natuurlijke materialen, statement items, bohemian sieraden en allerlei verschillende vormen en materialen. Hieronder gaan we 10 zomeritems belichten, die super trendy zullen zijn deze zomer.

Smiley kralen en bedels

Smiley kralen en bedels passen perfect bij de trends zomer 2021. Wie is er namelijk niet toe aan wat positiviteit? Deze vrolijke items kunnen speels gecombineerd worden met elk ander sieraad onderdeel. Wij vinden het leuk om de smiley items in een kleurrijk sieraad te verwerken, maar ook in een klassiek sieraad is de smiley bedel goed te gebruiken. Denk hierbij aan een RVS armband met een metalen RVS smiley.

Bloem kralen en bedels

Bloemen zijn op en top zomers en daarom erg trendy om te gebruiken bij het sieraden maken. Denk bij deze trend aan de ‘cottage core style’ waar je veel bloemen en kleuren in terug vindt. Millefiori glaskralen zijn bijvoorbeeld fantastisch te gebruiken voor deze trend. Maak speelse sieraden, of kies juist voor een statement ketting met een gedroogde bloem bedel. Bekijk voor deze trend ook onze DIY video waarin wordt uitgelegd hoe je zelf een bloemen armband maakt van macramé.

Acrylic chain

Wanneer je een statement sieraad wilt maken, denk dan eens aan acrylic chain. Dit super trendy materiaal is beschikbaar in allerlei verschillende kleuren en formaten. Een stijlvol item dat je voor diverse sieraden en accessoires gebruiken kunt.

Schelp kralen

Met de zomerse temperaturen denken wij aan een lekker stranddagje. Dan is het superleuk om een enkelbandje of ander sieraad te dragen met onze welbekende schelp kralen. Deze schelp kralen en bedels zijn beschikbaar in allerlei soorten en maten en zijn een musthave in de zomer. Schelpen en zeester vormen zie je veel bij grote mode merken.

Zoetwaterparels

De ‘bohemian beach style’ is ook een belangrijke trend deze zomer. Denk hierbij aan het gebruik van zoetwaterparels in sieraden. Deze items zijn perfect te verwerken in oorbellen, armbanden en kettingen en hebben een chique uitstraling.  

New collection! Rainbow DQ metalen kralen & bedels

Regenboog sieraden

Kleur, kleur en nog eens kleur! Dat krijg je zeker bij de rainbow bedels en tussenstukken. Deze zomer zijn we allemaal toe aan meer kleur en vrolijkheid en daarom zijn deze items ook zo perfect voor het komende seizoen. De ‘wanderlust style’ sluit hier perfect bij aan en laat zien dat deze items super speels te gebruiken zijn.

Nieuwe collectie schelpkralen

Betekenisvolle sieraden zijn een ware trend zomer 2021. Iedereen kent het bekende yin & yang teken wel. Deze zomer zul je onder anderen dit symbool tegenkomen in sieraden. Dit symbool dat voor tegenstellingen en aanvullingen staat is een betekenisvol sieraad om te dragen. Ook hebben wij een assortiment evil eye kralen en bedels en onze Birth Flower collectie. Gebruik deze kralen en bedels bij het maken van een armband of ketting en vergeet niet je klanten over de bijzondere betekenis ervan te vertellen. 

 

Zirkonia sieraden

Wanneer de zon schijnt op een sieraad waar zirkonia items in verwerkt zijn, krijg je prachtige schitteringen. Deze items zijn dan ook perfect bij het maken van sieraden deze zomer. We hebben kant-en-klare zirkonia items, maar ook bedels die te gebruiken zijn voor een oorbel, armband of ketting. Een uniek item dat wij ook verkopen zijn zirconia brass elements die je evenals Swarovski Elements Flat backs op een sieraad onderdeel kunt lijmen. Lijm deze items bijvoorbeeld op een zoetwaterparel of een schelp pearl shine kraal of bedel.

BRAND NEW: Ocean bamboo kralen

Ocean bamboo zijn prachtige ‘koraal’-look kralen die je sieraden een beachy look geven en dus goed bij de zomer passen. Bekijk ons ruime assortiment en gebruik de kleurrijke kralen om verrassende sieraden te maken door hun unieke vorm.

Katsuki kralen

Niet alleen ‘standaard’ ronde kralen komen deze zomer veel voorbij, maar ook juist afwijkende vormen zoals disc vormige kralen. Denk hierbij aan schelp disc kralen, Polaris disc kralen, Grieks DQ keramiek en onze kleurrijke katsuki disc kralen.

 

Kortom deze zomer zullen we veel kleur, meer positiviteit, humor en mooie materialen tegen gaan komen. Pas deze trends toe op jouw assortiment voor een ultieme trends zomer 2021 collectie!

 

GET READY TO ENJOY THE SUMMER WITH US!

 

Nieuwsbrief
Terug naar overzicht