GET READY FOR THE NEW SEASON

6 fall/winter tips you can’t miss out on:

op

Wanneer het einde van de zomer langzaam nadert, begint er elk jaar weer een nieuwsgierig gevoel te groeien: welke trends gaan de herfst en winter ons brengen? Wij hebben de belangrijkste nieuwe trends voor aankomende herfst en winter voor je uitgezocht en presenteren ze aan de hand van 6 punten:

Nieuw

- Pearls are always a good idea -

 We zagen de zoetwaterparels al even terug in het modebeeld. Naast dat parels een klassieker zijn, worden de parels ook als echt trend-item gezien deze herfst en winter. Zoetwaterparels zijn een natuurproduct en hebben een mega chique uitstraling, die natuurlijk ideaal is voor feestjes, bijzondere gelegenheden en de feestdagen die er over een paar maanden aankomen. Daarom is dan ook nú het moment om de gaafste sieraden te maken met deze parel must-haves, zodat jij helemaal klaar bent voor het komende seizoen. Combineer de zoetwaterparels bijvoorbeeld met DQ metalen onderdelen en kralen en bedels zodat jouw sieraad nóg chiquer wordt.

Zoetwaterparels

- Dream big -

Je sieraden mogen deze herfst en winter GROOTS! Pak volledig uit en draag grote creolen in je oren met eventueel een gave bedel eraan. Naast dat je je grootste creolen weer uit de kast mag halen, zijn ook grote kwasten weer helemaal ON TREND! Maak grote oorbellen met prachtige winterse kleuren kwasten. Ook hier geldt natuurlijk weer de regel: DREAM BIG! Naast dat je onze prachtige kwasten kunt gebruiken die dit najaar in onze collectie zullen verschijnen, kun je ook zelf kwast oorbellen maken. Rijg bijvoorbeeld meerdere strengen draad vol met Miyuki kralen en bevestig deze vervolgens aan elkaar.

Inspiratiesets

- The perfect mismatch –

Wanneer je oorbellen draagt ben je waarschijnlijk gewend om aan beide oren dezelfde oorbellen te dragen. Een trend die we echter deze winter veel zien is het dragen van verschillenden oorbellen. Hierbij kun je bijvoorbeeld wel dezelfde materialen gebruiken, maar bijvoorbeeld juist verschil aanbrengen in lengten. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om helemaal iets anders te doen aan beide kanten en je creativiteit de vrije loop laten. Zorg er wel voor dat je dezelfde oorbel onderdelen gebruikt, zodat je in ieder geval dezelfde basis gebruikt. Naast dat je een heerlijke mismatch kunt creëren door het dragen van verschillende oorbellen, kun je ook variëren met verschillende kettingen. Dit kan al heel eenvoudig door verschillende soorten jasseron of schakelkettingen met elkaar te combineren in verschillende formaten. Houd je van kleur? Maak dan verschillende kralenkettingen door bijvoorbeeld Katsuki kralen, DQ metalen kralen of bijvoorbeeld natuursteen kralen met elkaar te combineren. Combineer vervolgens de verschillende kralenkettingen met elkaar en je krijgt een uniek en trendy geheel. Probeer deze trend zeker uit, je zult verrast worden!

Trendsieraden 2019

- Less bitter, more glitter –

Tijdens speciale gelegenheden en feestdagen wordt er al vaak gegrepen naar shiny sieraden. Naast dat dit natuurlijk superleuk is voor feestjes, zul je de sprankelende, glitterende sieraden ook meer in het dagelijkse straatbeeld gaan tegenkomen. Denk hierbij aan de mega trend van rhinestones. Hier kun je fantastische kettingen, armbanden én oorbellen mee maken waar je geheid de show mee steelt! Met dit luxueuze materiaal kun je simpele outfit eenvoudig pimpen.

NIEUW: Strass chain op rol!

- Sets are back –

Ook deze herfst en winter kun je je helemaal uitleven door volledige sets te maken van sieraden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het maken van prachtige oorbellen met bijvoorbeeld crystal glas items, een prachtige, opvallende ketting van crystal glas én een stijlvolle armband met de leukste bedels van crystal glas. It’s the perfect match!

Polaris steel

- Chains, chains, chains and some more chains –

We hebben hem in dit blog al een keer genoemd, maar jasseron/schakelkettingen zullen deze herfst en winter ongelooflijk vaak voorbij komen in sieraden en accessoires. In alle vormen en maten en dan het liefst ook de verschillende formaten met elkaar gecombineerd. Gebruik jasseron bij het maken van trendy schakelarmbanden, layered necklaces en stoere oorbellen. Dit grove, stoere materiaal kan ook heel subtiel zijn, door een heel klein formaat jasseron te gebruiken. Gebruik dit om bijvoorbeeld prachtige subtiele kettinkjes te maken. Hieraan kunnen vervolgens prachtige settingen gehangen worden die kunnen worden versierd met trendy cabochons. We voegen binnenkort een aantal trendy, nieuwe settingen een hangertje toe aan het assortimentmet, waarmee je de leukste kettingen kunt maken.

Naast alle spannende sieradentrends van het komende najaar zien we dat de riemen  van jasseron, die we deze zomer al even zagen, nóg populairder worden. Gebruik hier bijvoorbeeld jasseron met een paar leuke bedels voor of kies er juist voor om een shiny variant te maken met onze rhinestones; extra leuk voor de feestdagen.

Jasseron / schakelketting

Succes met de inkoop voor je komende collecties en hopelijk hebben wij jou een beetje op weg kunnen helpen door de belangrijkste sieraden en accessoires trends voor je uit te lichten.

Tot de volgende keer XOXO

Terug naar overzicht