Hoe houd ik mijn sieraden mooi?

op
Nieuw
Hoe houd ik mijn sieraden mooi? afbeelding
Trendy armbanden
Nieuw

Naast dat deze tips natuurlijk superhandig zijn voor jezelf; voor je eigen sieraden, maar ook om de sieraden en sieraadonderdelen die je verkoopt zo mooi mogelijk te houden, is het ook een perfecte aanleiding voor een gesprek met je klant. Heb je een fysieke winkel? Gebruik deze fantastische tips dan als een aanknopingspunt om in gesprek te gaan. Door deze onderhoudstips te delen met je klanten laat je merken dat je een ‘stukje kwaliteit’ verkoopt en geloofd in jouw product.

NIEUW stainless steel sieraden + sieradenkaartjes

Daarnaast wek je vertrouwen op bij je klanten, omdat jij ze de tools geeft zo lang mogelijk plezier te hebben van hun aankoop. Ook al zal niet iedere klant de tips daadwerkelijk naleven, je klant zal het altijd waarderen wat extra informatie te ontvangen bij de aankoop. Misschien verkoop je zelfs door deze informatie te delen wel een duurder artikel, omdat je klant niet op de hoogte was van de kwaliteit van bepaalde goedkopere metalen die eventueel sneller kunnen verkleuren. Hierdoor zullen ze bijvoorbeeld tóch kiezen voor Designer Quality metalen, stainless steel of 925 zilveren sieraden. Deel je kennis met de klant!

Letterkralen / alfabet
Hoe houd ik mijn sieraden mooi? afbeelding

We hebben bij Betaalbarekralen.nl een handig kaartje gemaakt voor jou om mee te geven aan je klanten in de winkel, of om mee te sturen met je online bestellingen. Dit kaartje is te bestellen op onze website en geeft een handig overzicht van al de bovengenoemde tips. Gebruik dit kaartje wanneer je in gesprek gaat met je klanten door het kaartje erbij te pakken en er op deze manier wat over te vertellen. Geef dit kaartje vervolgens standaard mee aan je klanten of in ieder geval aan de klanten die hier geïnteresseerd in zijn. Een gratis extraatje stelt élke klant op prijs en zeker over dit onderwerp, waar iedereen wel wat aan heeft! Bestel de sieraden onderhoudskaartjes hier -->

Hoe houd ik mijn sieraden mooi? afbeelding

Good luck!

 

 

 

T H E  E N D.

Terug naar overzicht