Holiday essentials ✈☼

Wat zijn nu echte go-to sieraden en accessoires wanneer je op reis gaat naar een tropische bestemming?

op

BLOG // Holiday essentials ✈☼

Wat zijn nu echte go-to sieraden en accessoires wanneer je op reis gaat naar een tropische bestemming?

Zomer special items

Een vraag die elke jewellery-lover elke vakantie opnieuw bezig houdt. Ik kan je alvast vertellen: in deze blog gaat deze vraag beantwoord worden! Naast deze prangende vraag vind je in deze blog informatie over hoe je je sieraden mooi kunt houden, bijvoorbeeld tijdens een tropische vakantie, lees je tips over welke DIY-projecten leuk zijn om mee te nemen (zonder al te veel mee te hoeven nemen…) en tot slot eindigt deze blog met EEN TEST! Don’t worry, you can’t fail!

Nieuw

De essentials


Wanneer je op vakantie gaat kleed je je vaak nét even wat anders dan je normaal gesproken in je dagelijks leven doet. Je wilt natuurlijk je mooiste sieraden om en waarschijnlijk vind je het leuk om nét even wat kleurrijker door het leven te gaan dan normaal. Gebruik deze informatie wanneer je je inkopen gaat doen voor de zomerperiode. Hieronder heb ik voor jou een aantal perfecte go-to sieraden verzameld die altijd goed zijn op vakantie:

Enkelbandjes voor de zomer!

Als de zon schijnt kunnen je enkels weer geshowd worden en dit betekent maar één ding: enkelbandjes! Maak de mooiste enkelbandjes met bijvoorbeeld jasseron of macramé draad en versier je creaties met bijvoorbeeld kleurrijke pompom bedels of tropische kwastjes. Ook enkelbandjes van kokoskralen, houten kralen of zoetwaterparels zijn super trendy. Deze materialen zijn naast trendy ook natuurlijk en zullen daardoor niet snel verkleuren. Rijg de kralen aan elastiek rijgdraad en je enkelbandje is snel gemaakt! Wanneer je ervoor kiest om enkelbandjes te maken van jasseron, vergeet dan niet een karabijn slot te bestellen om de enkelbandjes af te werken. Tot slot hebben we ook een collectie kant-en-klare stainless steel enkelbandjes. Deze zijn natuurlijk helemaal gemakkelijk voor jou en je klanten. Maak je zelf geen sieraden? Zorg er dan voor dat deze artikelen aanwezig zijn in jouw winkel/online shop voor al je creatieve klanten.

Trendy oorbellen

Maak fantastische statement oorbellen om de zomer te vieren! Een echte trend deze zomer, dus waar wacht je nog op? Gebruik bijvoorbeeld onze fantastische rotan hangers die een echte summer feel hebben. Of kies onze resin hangers in barok stijl. Super eenvoudig te maken, maar met een enorm effect. Tot slot is het natuurlijk heel gaaf om onze nieuwe schelp kralen te gebruiken voor statement oorbellen. Zorg ervoor dat je ook de juiste oorbel onderdelen hebt, zodat je deze eye-catchers kunt maken. Tot slot is het ook hierbij natuurlijk mogelijk om voor kant-en-klare oorbellen te gaan, zoals deze fantastische ginkgo bladeren! -->

Sunny days! DIY zonnebrillenkoorden

Maak trendy zonnebrilkoorden door onze handige bril koord eindjes aan beide uiteindes te bevestigen aan jasseron, zodat hier jouw zonnebril tussen kan komen. Het zonnebrilkoord kan vervolgens op allerlei verschillende manieren worden versierd. Ga bijvoorbeeld voor een echt beach-thema en bevestig allerlei schelp kralen en kauri schelpjes aan het zonnebrilkoord. Of kies juist een botanical-thema en bevestig allerlei DQ metalen blad bedels aan het zonnebrilkoord en bondgekleurde pompom bedels. Een echt go-to artikel wanneer je op vakantie bent. Wie weet is het zelfs leuk een maak-je-eigen-zonnebrilkoord-workshop te organiseren! Omdat je eindeloos kunt variëren bij het maken van deze summer must-haves kun je hier alle kanten mee op met je klanten.

Holiday essentials ✈☼ afbeelding

Hoe houd ik mijn sieraden mooi op vakantie?

 

Wanneer je op vakantie gaat krijgen je sieraden vaak te maken met allerlei “extreme” omstandigheden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan dat je op vakantie waarschijnlijk veel in- en uit het water gaat en wanneer je je sieraden vaak en intensief draagt kun je er niet omheen; of je nu sieraden draagt van elastiek, écht zilver of metaal, je sieraden kunnen altijd beschadigen of minder mooi worden.

 

Hieronder lees je een aantal tips over hoe je je sieraden het beste beschermt op vakantie:

Holiday essentials ✈☼ afbeelding

De bovenstaande tips zijn handig wanneer je een specifieke collectie in wilt gaan kopen, zoals bijvoorbeeld een vakantiecollectie voor een zonnige omgeving. Zo kun je bijvoorbeeld als rijgmateriaal goed kiezen voor elastiek door het fantastische draagcomfort; er is natuurlijk niks gemakkelijk dan een paar elastische armbandjes om je pols schuiven of bijvoorbeeld een super trendy scrunchie in je haar te dragen.

 

Houd dus rekening met de verschillende eigenschappen die producten hebben, wanneer je je collecties gaat inkopen! Dit kan ook heel zinvol zijn wanneer je bijvoorbeeld je klanten in de winkel gaat adviseren. Bij onze verschillende productgroepen op onze website kun je nog meer informatie lezen over eventuele manieren hoe je verschillende materialen onderhoud en schoonmaakt. Voor extra informatie over dit onderwerp kun je ook altijd contact opnemen met onze klantenservice of via onze social media kanalen.

Macramé draad

Ik ga op reis en ik neem mee…

 

Op vakantie heb je als ondernemer eindelijk tijd om lekker te relaxen. En hoe doe je dit beter dan met een nieuw DIY-project? Maar welke materialen neem je nu mee wanneer je op vakantie aan de slag wilt gaan… Je wilt natuurlijk niet al je opbergboxen mee hoeven nemen: er moeten keuzes gemaakt worden! Natuurlijk heeft dit alles te maken met de duur van je vakantie, hoeveel tijd je wil DIY-en et cetera, maar wat je ook kiest, kies een project waar je lekker de tijd voor kunt nemen en niet binnen 5 minuten klaar mee bent; waardoor je puntje bij paaltje toch nog heel veel materiaal voor verschillende projecten nodig hebt.

 

Wij vinden het bijvoorbeeld heel leuk om aan de slag te gaan met een nieuwe macramé techniek. Kies één of twee mooie kleuren macramé draad uit om mee te nemen op vakantie en maak fantastische armbandje(s). Voor jezelf of om later alsnog in je winkel te leggen. Zorg er verder voor dat je een paar leuke bedels hebt om je macramé armbandjes te versieren. Hieronder vind je een handig lijstje met benodigdheden om mee te nemen wanneer je macramé armbandjes wil gaan maken op vakantie.

Onderdelen

Tot slot: de test

 

Welk thema past het meest bij jou? Ben jij een echte planten-lover en past de botanische trend helemaal bij jou? Of ben jij dol op alles dat met dieren te maken heeft en ben jij een echt animal trend type? Of ben jij juist een echte beach babe en past het beach vibe thema het best bij jou? Je komt er hieronder achter door deze 3 vragen te beantwoorden. Succes!

Specials

Hopelijk heb je wat aan deze tips of het nu voor je eigen vakantie is of om je klanten zo goed mogelijk te kunnen helpen in je winkel met de juiste artikelen. Heel veel succes!

 

En tot de volgende keer.

 

XOXO

Terug naar overzicht