Kleur, kleur en nog meer kleur

Elke dag tussen de meest vrolijke kleuren

op
Kleur, kleur en nog meer kleur afbeelding

Mijn dagelijkse werkzaamheden staan vaak in het teken van kleur. Van het ontvangen en verwerken van nieuwe kralen in prachtige kleurseries, tot het verzinnen van nieuwe kleur namen voor de artikelen.


Ik houd van kleur en vooral van zachte pastel kleurtjes, het kan me niet zoet genoeg zijn. Laat dit nou nét de trend zijn van voorjaar/zomer 2016!! Woohoo, ik kan niet wachten om alle nieuwe artikelen binnen te zien komen in deze prachtige kleurtinten en dit te verwerken zodat het besteld kan worden. Dit maakt het werk extra leuk als je je dagelijks tussen vrolijke kleurtjes bevind. Een uitdaging is toch wel iedere keer een matchende kleur te geven aan het artikel. Want ja de kraal is rood… maar wát voor rood? Siam rood, Robijn rood, kersen rood, bordeaux rood….. Er zijn zoveel tinten binnen één kleur. Maar toch lukt het iedere keer weer (naar eigen zeggen) het artikel met een kleurnaam te bezegelen.

 

Er is mij gevraagd een stukje te schrijven voor onze blog over wat ík leuk vind. Het is mij opgevallen dat ik vaak binnen ons team een andere smaak heb dan de anderen, dat maakt het vaak interessant. Daar waar ik vaak kies voor niet te drukke prints, zachte zoete kleurtjes en producten met een elegante look, kiezen mijn collega’s vaak net het tegenovergestelde. Gelukkig komt hier het spreekwoord van pas; “Smaken verschillen!” 

Kleur, kleur en nog meer kleur afbeelding

Facetkralen! Dat zijn toch wel mijn favoriete kralen als ik moest kiezen. Deze kralen hebben een prachtige glinstering en geven een luxe uitstraling aan een sieraad. Een sieraad met facetkralen heeft verder ook niet veel poes pas meer nodig, het schittert je tegemoet! En dames, wij zijn toch allemaal gek op alles wat schittert??Deze kralen laten zich ook mooi combineren met andere materialen, zoals bijvoorbeeld met DQ metaal. Een klein hangertje aan een facetarmbandje maakt het soms net even extra leuk, een kleine extra touch. Draag ze bij een feestelijke outfit and you’re good to go!

Terug naar overzicht