Lente- en zomertrends 2019

Hold on: every day is one step closer to summer ☼

op
Nieuw

De feestdagen zijn nog maar net achter de rug, maar wij zijn al helemaal klaar voor het voorjaar en natuurlijk de daaropvolgende zomer! Zo hebben wij ons al verdiept in de trends die we deze twee seizoenen veel zullen gaan zien… Op deze manier kun jij vervolgens op de juiste manier inkopen, zonder al het voorwerk. Hiernaast krijg je op deze manier ook een beetje een idee van welke artikelen wij de komende maanden aan zullen bieden. Reuze spannend; dus lees mee…

Polaris Elements cabochons

DE TRENDS:

Live life colourful

 

Het allereerste waar we naar kijken wanneer we op zoek gaan naar de nieuwe trends voor voorjaar/zomer 2019 zijn de nieuwe trendkleuren. Wat je als eerste op zal vallen is dat er flink wat knalkleuren bij zitten! Helemaal leuk, vinden wij.

 

Deze kleuren zijn uitbundig en stralen kracht uit. Precies wat we nodig hebben na de sombere herfst en de winter. Dit bijzondere palet doet je misschien in eerste instantie denken aan de herfst, maar niks is minder waar. Dit is juist wat deze kleuren ook zo onwijs leuk maakt: naast de pastelkleuren die je altijd tegenkomt in het voorjaar stralen deze knalkleuren zelfverzekerdheid uit!

 

De basics zijn ook voorzien van dezelfde warmte die de andere kleuren ook hebben. Deze kleuren zijn bijvoorbeeld heel leuk te vertalen naar mooie Cuoio armbanden en Polaris Elements cabochons die je natuurlijk ook in deze trendkleuren zult vinden. Combineer deze basics vervolgens met een knalkleur en jouw sieraden zijn helemaal up-to-date volgens de nieuwste trendkleuren.

Trendy oorbellen

Groot, groter, grootst!

 

Het is dit voorjaar en deze zomer ‘all about volume and greatness’! We zagen het al voorbij komen deze winter; je sieraden mogen GROOTS! Denk hierbij bijvoorbeeld aan het dragen van grote creolen in je oren met prachtige bedels als munten, schelpen of dieren uit de jungle (met namen de snake trend!) en bladeren. De komende tijd komen er fantastische grote hangers in onze webshop die perfect zijn om grote oorbellen mee te maken.

 

Er komen ook prachtige creolen met ogen aan op de website, zodat je deze zelf kunt customizen met mooie DQ metalen bedels. Bij het dragen van armbanden en kettingen geldt eigenlijk dezelfde regel: GO XXL! Denk aan grote, grove bangles die lekker opvallen en grote kettingen met bedels. Ga je toch liever voor een ietwat subtielere aanpak? Kies er dan voor om minimalistische armbandjes, oorbellen en kettingen met elkaar te combineren. Zo krijg je alsnog een trendy, volumineus geheel.

Trendy oorbellen
Jasseron / schakelketting

Schakels.

 

Kies als rijgmateriaal de komende seizoenen een keer voor jasseron. Dit materiaal is superleuk om te gebruiken bij het maken van armbanden en kettingen en geeft jouw sieraad een stoere, chuncky uitstraling. Hiervoor kun je ook bijvoorbeeld ons jasseron gebruiken in een wat grotere maat dan je misschien normaal zou pakken. Probeer deze trend uit en investeer in een goede kwaliteit jasseron. Je zult zien dat je sieraad weinig nodig zal hebben wanneer je dit materiaal gebruikt, omdat het al een fantastische uitstraling heeft.

 

Gebruik bij dit materiaal vooral ook mooie, grote sloten. Vervolgens kan je sieraad aangekleed worden met allerlei verschillende leuke DQ metalen bedels. Een leuke tip wanneer je oorbellen wilt maken met jasseron: bevestig jasseron aan een oorbel naar keuze en bevestig onderaan een kettinkje van jasseron met één enkele bedel. Je kunt zelf kiezen hoe lang je het jasseron laat zijn, maar wij vinden het onwijs gaaf de bedel tot bijna je schouder te laten komen!

Jasseron / schakelketting
Bedels DQ metaal goud

Stay golden

 

Dat er een verschuiving aan het plaatsvinden is van mensen die liever zilver dragen of goud dragen was de afgelopen tijd al goed te merken. Goud is upcoming! Deze zomer zet deze trend nog gestaag door.

 

Het goud straalt dezelfde warmte uit die je ook in de voorjaars- en zomerkleuren voelt en laat je sieraden stralen.Zorg er dus voor dat de gouden bedels en  gouden sieraadonderdelen goed bevoorraad zijn in jouw winkel. 

Hangers van crystal glas

Ear cuffs

 

Ken je deze al? De ear cuffs. Het idee is dat eigenlijk je volledige oorschelp aan de buitenrand versierd is met één groot sieraad. Dit sieraad zit vaak enkel vast door één piercing in je oorlel en rust verder op de oorschelp of zit soms met een klein klipje nog aan de bovenkant vast. Deze ear cuffs zul je dit voorjaar en deze zomer veel voorbij zien komen.

 

Maak dit sieraad bijvoorbeeld doormiddel van metaal draad en decoreer het sieraad met Swarovski stenen of strass bedels voor een shiny uitstraling.

 

Je kunt ook zelf een ear cuff maken met Artistic Wire. Pak voor het gemak een wat dikker metaaldraad, wat nog goed te buigen is. Deze kun je bovenin je oorschelp klemmen (let er wel op dat je scherpe randjes wegwerkt). Maak er met jasseron een of meerdere kettinkjes aan vast die je vervolgens aan een oorsteker bevestigd. Dit geeft het oorsieraad een edgy look.

Schelp kralen

Life is better at the beach

 

De stranddagen liggen nog ver in het verschiet, maar dat betekent niet dat we niet alvast mogen fantaseren… En waar kun je deze fantasie beter uiten dan in je zelfgemaakte sieraden? Schelpen, zeemeerminnen, koraal; allemaal echte trendonderwerpen dit komende voorjaar en deze zomer. Deze onderwerpen zijn superleuk om toe te passen bij het maken van nieuwe sieraden.

 

Zo zijn er hele leuke zeemeermin bedels en cabochons met een mermaid look. Deze bedels zijn superleuk om te gebruiken wanneer je oorbellen maakt of aan een stoere bedel armband of ketting. Je zult deze zeemeerminnen de komende tijd veel voorbij zien komen in onze collecties. Want wie houdt er nou niet van?

 

Ook de cabochons met mermaid-look zullen een echt ‘wow’-effect veroorzaken bij je klanten. Door de mooie kleurverloop en glans passen deze cabochons perfect bij de voorjaars- en zomertrends van 2019. Ook zullen er meer dan genoeg verschillende schelpjes bedels online komen om al jouw sieraden te voorzien van een zee-thema! Bekijk hier alvast de fantastische schelp kralen die nu online staan -->

Crystal glas

Shine bright…

 

Naast dat je veel goudkleurige sieraden tegen zult komen, die lekker glimmen en glanzen is dit niet het enige wat schittert in de sieradentrends van deze zomer.

 

Ook de strass kralen en bedels en Swarovski kralen kunnen uit de kast getrokken worden! Zolang het maar lekker glanst. Wanneer het zonlicht op prachtige facet geslepen kralen/bedels en crystal glas valt geeft dit een sprankelend effect.

 

Maak vrolijke armbandjes waarmee jij dit voorjaar en deze zomer de show steelt.­­!

Half edelsteen kralen

Life is always ‘rocky’, when you’re a ‘gem’

 

 

De laatste trend die we in deze blog gaan behandelen is de stenen trend. Denk hierbij aan mooie natuursteen kralen en natuurlijk halfedelsteen kralen en tussenstukken. Deze prachtige artikelen kunnen goed gebruikt worden bij het maken van bijvoorbeeld oorbellen.

 

Combineer de halfedelstenen tussenstukken/bedels/kralen met metaal en maak de mooiste sieraden. Ook erg gaaf om een bedelarmband te maken met halfedelsteen kralen in diverse vormen en hangers.

 

Vergeet tot slot ook niet een kijkje te nemen bij onze prachtige collectie zoetwaterparels. Deze zul je namelijk ook veel tegenkomen dit voorjaar en deze zomer. De combinatie met gouden sieraden is erg mooi en past ook goed bij het ‘life’s better at the beach’-thema.

Nieuw

Vergeet niet dat de bovengenoemde trends bedoeld zijn als richtlijnen en dit natuurlijk niet betekent dat je alléén nog maar deze artikelen in je winkel mag leggen. Geef je eigen twist aan deze trends en vergeet vooral niet goed naar jouw klant te blijven luisteren. Zijn jouw klanten gek op jouw zilveren, subtiele sieraden? Blijf deze dan vooral verkopen! Ook tegelijkertijd de trends blijven volgen? Offer één wand in jouw winkel op om juist wel trendgevoelige artikelen te presenteren. Heb jij super trendgevoelige klanten? Maak dan meer ruimte in je winkel vrij voor de nieuwste trends, maar luister vooral naar de behoeften van jouw klanten en naar welke kant je op wilt met jouw bedrijf.

 

Heel veel succes met het toepassen van deze trends, op jouw manier, in je winkel. Voor vragen kun je altijd terecht bij onze klantenservice of op onze social media kanalen!

 

 

Tot snel! XOXO

Terug naar overzicht