Sunny vibes

op
Trends voorjaar 2024

Klaar om je te verdiepen in de lente- en zomer modetrends voor dit jaar? Hier lees je de must-have trends binnen de sieradenwereld die onmisbaar zijn voor jouw nieuwe collectie. Je zult alles vinden, van lange statement oorbellen tot grote opvallende sieraden, natuur tinten maar ook bloemen en insecten. Dit seizoen belooft een ware ontdekkingsreis te worden in de wereld van sieraden. Ben je er klaar voor om mee te lezen?

 

Maak je klaar voor de lente/zomer 2024! afbeelding

Zoals je van ons gewend bent, starten we het nieuwe seizoen met een blik op de modekleuren voor 2024. Dit jaar zien we een verschuiving in de trend, met een nadruk op rustige en aardse tinten. Deze verandering weerspiegelt de maatschappelijke ontwikkelingen en brengt een gevoel van kalmte en verbondenheid met de natuur. In het overzicht hieronder zie je een subtiele mix van natuurlijke kleuren. Verwacht een palet dat varieert van zachte aardetinten tot serene pastels, perfect voor een rustgevend en stijlvol seizoen. Naast deze nieuwe trendkleuren blijven de klassieke basiskleuren een belangrijke rol spelen, en bieden ze een tijdloze basis voor zowel sieraden als accessoires dit voorjaar en deze zomer.

 

Maak je klaar voor de lente/zomer 2024! afbeelding
Maak je klaar voor de lente/zomer 2024! afbeelding

Bloem oorbellen staan centraal in deze trend, waarbij bloemen en vlinders als terugkerende thema's dienen. Deze kun je ook goed combineren met de oorbel onderdelen voor een bloemen statement oorbellen set. Met deze grote, bloemvormige oorbellen voeg je natuurlijke elegantie toe aan elke outfit, terwijl je tegelijkertijd een trendy en stijlvol statement maakt. Deze items zijn niet alleen een trend, maar ook een viering van de natuur. Bij bloem oorbellen zien we dit jaar een combinatie van natuurlijke elementen, zoals veertjes, samen met gebreide en gehaakte ontwerpen, perfect passend binnen de fashion trends 2024. 

 

Bloem kralen en bedels
Maak je klaar voor de lente/zomer 2024! afbeelding

RVS sieraden maken een sterke comeback in de fashion trends 2024. Deze sieraden zijn niet alleen duurzaam, maar ook uniek in design. Denk aan statement kettingen, armbanden en vooral gehamerde, robuuste ringen. RVS sieraden zijn ideaal voor diegenen die een opvallend, maar tijdloos stuk zoeken binnen de fashion trends 2024.

 

Roestvrij stalen (RVS) Stainless steel sieraden
Maak je klaar voor de lente/zomer 2024! afbeelding

Grote oorbellen vormen ook een sleutelelement in de fashion trends 2024. Lange, opvallende oorbellen die tot aan je schouders komen zijn niet alleen een trend, maar een statement op zich. Deze grote oorbellen zijn perfect voor wie durft op te vallen en zijn onmisbaar in de collectie van elke sieraden liefhebber. Jasseron is het ideale materiaal om te gebruiken wanneer je lengte wilt toepassen in je sieraden ontwerp. 

 

Statement hangers
Maak je klaar voor de lente/zomer 2024! afbeelding

Het SEA life thema is ook een belangrijke fashion trend in 2024. Schelp hangers, grote zeester bedels en zeepaard bedels, zijn veelzijdig inzetbaar in kettingen, armbanden en oorbellen, en zelfs in enkelbandjes en zonnebrilkoordjes. Schelp kralen zijn de perfecte toevoeging voor een speelse, zomerse look.

 

Sea life items
Maak je klaar voor de lente/zomer 2024! afbeelding

Dit seizoen draait het om rustige en aardse tinten, geïnspireerd door de natuur. Deze kleuren vormen een perfect canvas voor zowel subtiele als opvallende sieraden, waardoor ze een essentieel onderdeel vormen van de mode dit jaar. Natuursteen kralen zijn een prachtige vertegenwoordiger van deze trend. Natuurlijke materialen, zoals keramiek en natuursteen, die zowel de robuustheid als de fijnheid van de natuurlijke wereld belichamen. De fashion trends 2024 bieden een rijke variëteit aan stijlen en kleuren, waardoor er voor iedereen iets moois te vinden is. Laat je inspireren door deze trends en ontdek jouw perfecte sieraad bij Betaalbarekralen!

 

Natuursteen kralen
Terug naar overzicht