Sieraden trends voor Valentijnsdag 2023

op
valentijn

Valentijnsdag staat weer voor de deur en dat betekent nieuwe inspiratie, een dosis creativiteit en niet te vergeten, heel veel liefde!
In deze blog brengen wij jou op de hoogte van de nieuwste trends om zo de ultieme Valentijnscollectie te kunnen samenstellen. 

De trends van dit jaar hebben vooral te maken met het personaliseren van sieraden, om zo een unieke en persoonlijke sieraden cadeau te kunnen geven.
Ook de verpakking van een cadeau speelt een belangrijke rol. Ons assortiment heeft meer dan genoeg opties om de door jou gemaakte sieraden prachtig te verpakken. 

 

RVS ketting

Trend 1: Gepersonaliseerde ketting maken

Een sieraad kun je snel persoonlijk maken door er een initiaal bedel aan te hangen. Een belangrijke trend die we dit jaar veel terug gaan zien, zijn sieraden met strass. Strass kan op verschillende manieren verwerkt worden in sieraden. Kies voor een simpele RVS ketting en hang hier een initiaal bedel aan met strass steentjes om de aandacht daar naartoe te trekken.  

 

Deze trend kan ook omgedraaid worden. Kies voor een strass ketting, in combinatie met een effen of massieve bedel. Je kunt nog een bedel toevoegen die mooi combineert met de initiaal bedel. Denk hierbij aan een hartje, een bloem of misschien wel een dier. 

De meest populaire, en misschien ook wel het meest toepasselijke cadeau voor Valentijnsdag, is natuurlijk een gepersonaliseerde ketting met een hartjes bedel. Deze tijdloze combinatie kan op verschillende manieren worden gecreëerd. Als je van een statement piece houdt kun je hier kiezen voor opvallende strass ketting met een groot massief hart. Voor een wat elegantere look kies je een simpele ketting, bijvoorbeeld een snake ketting of een RVS ketting met subtiele schakel, in combinatie met een verfijnde hartjes bedel. Denk hierbij aan een bedel in hartjesvorm gemaakt van imitatie zoetwaterparel of een klein hartje van RVS. Een laatste, wat kleurrijkere optie is een gepersonaliseerde ketting met gekleurde enamel bolletjes. Aan deze ketting kun je zowel een massief hartje als een hartje met kleur hangen.

Voor gekleurde hartjes willen wij je wijzen op onze producten van Crystal Glass. Items met Crystal Glass winnen populariteit en zien we steeds vaker op de catwalk. Verwerk Crystal Glass in jouw sieraden ze veranderen direct in echte eye-catchers!

armbanden

Trend 2: Gepersonaliseerde armband creëren

Net zoals voor een gepersonaliseerde ketting, geldt ook voor een armband; een bedel in de vorm van een hartje mag met Valentijnsdag altijd. De mogelijkheden zijn eindeloos; je kunt gaan voor een jasseron armband, een armband met facetkralen, een schakelarmband of een armband gemaakt van lint. In ons assortiment vind je hartjes bedels in verschillende stijlen. Zo kun je armbanden voor Valentijnsdag creëren in de verschillende smaken van jouw klanten; van elegante armband tot statement piece en alles wat daar tussenin zit. 

 

Een andere trend die al een geruime poos populair is en dit jaar gewoon weer terug komt, is een letter armband. Gebruik (elastisch) lint, jasseron of satijn draad om een armband mee te maken. Met letterkralen creëer je gemakkelijk een gepersonaliseerde armband. Ook met de letterkralen valt eindeloos te variëren; deze zijn in het wit, zwart, gekleurd, vierkant, rond, van acryl, van metaal en ga zo maar door! Kies de kralen die jij het mooiste vindt om trendy en een gepersonaliseerde armband mee te maken. 

Ons assortiment heeft een ruime collectie met verschillende soorten lint. Dit lint leent zich perfect om in een handomdraai armbanden te maken. Ook aan dit lint kan gemakkelijk een hanger worden geschoven om de armband een persoonlijke touch te geven. Kies heel toepasselijk voor lint met ‘love,’ of ga voor een effen kleur voor een rustiger effect.  

 

oorbellen

Trend 3: Gepersonaliseerde oorbellen

De bovengenoemde trends voor deze Valentijn vertalen zich door in de oorbellen collectie.
Ook hier ligt de focus op persoonlijke sieraden door het gebruik van initialen waarmee gespeeld kan worden in het design. 

 

Net als bij de gepersonaliseerde ketting wordt er met oorbellen flink gecombineerd met RVS producten en items met Strass. Wat veel terugkomt zijn RVS oorbellen als basis.
Je kunt hier gaan voor stekers, creolen of wat grotere hoops. Aan de oorbel hang je een initiaal bedel met strass steentjes. 

Zirkonia creolen gaan we de komende periode ook terug zien. Deze oorbellen, in ronde vorm met vrolijk gekleurde steentjes, mogen zeker niet ontbreken in jouw collectie! Combineer de oorbel met een Zirconia initiaal in dezelfde stijl, of hang er een RVS bedel aan om de kleur juist wat te doorbreken. 

De laatste trend is wellicht niet heel verrassend, maar zeker niet minder belangrijk: oorbellen met hartjes! Hierin zijn de mogelijkheden eindeloos.
Kies voor stekers in hartjesvorm, of effen RVS stekers met een hartjes bedel eraan.


Andere mogelijkheden zijn; Zirkonia creolen met Zirkonia hartjes, RVS creolen met strass hartjes of juist een steker met een steentje en een RVS bedel in hartjesvorm.

verpakkingsmateriaal

Trend 4: Verpakkingsmateriaal

Ons assortiment biedt een ruime collectie aan prachtige zakjes en doosjes om jouw creaties in te verpakken. Denk hierbij aan velvet zakjes, velvet envelopjes en elegante sieradendoosjes. Deze zijn perfect om een gepersonaliseerde armband of ketting in te verpakken.

 

Daarnaast hebben wij een groot aantal sieradenkaartjes, zowel om sieraden op te doen, als om op te schrijven. Met deze kaartjes maak je de door jou gemaakte gepersonaliseerde sieraden nóg persoonlijker! 

 

We hopen dat we je met deze blog hebben kunnen inspireren en dat je weer een prachtige collectie met persoonlijke sieraden kunt samenstellen.
En onthoud, deze Valentijn draait om liefde en dat mag gezien worden! 

 

Terug naar overzicht