Spring is in the air

op
Nieuw

Sieraden trends voorjaar en zomer 2022

S p r i n g    i s    i n    t h e     a i r

 

Stel nu jouw collectie samen voor voorjaar en zomer 2022. Het nieuwe jaar brengt weer volop nieuwe trends en nieuwe kleuren. Of je nu de trends op de voet wilt volgen of gewoon inkoopt wat je mooi vindt; het is altijd fijn om je te laten inspireren door wat nieuw en trendy is. Lees gezellig mee!

 

Trendkleuren voor het nieuwe seizoen

Een belangrijk onderdeel voor het samenstellen van je nieuwe collectie is het uitzoeken wat de trendkleuren zijn. Hieronder hebben we voor jou een overzicht van welke kleuren komend voorjaar en zomer helemaal on trend zijn:

 

Sieraden trends voorjaar en zomer 2022 afbeelding

FOREVER YOUNG


Richting het voorjaar en de zomer zien we veel vrolijkere kleuren en speelse vormen. Een trend die we al kennen maar die dit jaar nog even doorgaat.Deze trend zien we terug in o.a. oorbellen, chokers, telefoonkoorden en zonnebrilkoordjes. Ook zien we deze trend terug in ringen. Zo kun je een grote statement ring dragen of meerdere ringen met elkaar stacken en combineren. Neem dan ook een kijkje bij onze musthave ringen collectie. Je kunt ze ook heel leuk zelf maken van rocailles en facet kralen en er eventueel zelfs een klein bedeltje aan hangen. Hieronder jouw dosis inspiratie:

STORY TELLING CHARMS 

 

Mensen willen een sieraad meedragen dat meer is dan zomaar een sieraad. Een sieraad met een verhaal is extra populair. Dit kun je gemakkelijk toepassen door bedels te gebruiken, zoals bedels die staan voor kracht, liefde of geluk. Onze Birth Flower bedels en C.U.S® message beads en C.U.S® message beads square hebben bijvoorbeeld zo’n mooie boodschap. Maar ook symbolen als hartjes, sterren, klavers enzovoorts sluiten perfect aan op deze trend.

 

NATURAL GLOW 


Sieraden met een rustige en natuurlijke uitstraling blijven we ook de komende tijd veel zien. Je kunt kettingen maken van jasseron, maar ook van natuursteen kralen, schelp kralen of zoetwaterparels. Als kant-en-klare optie hebben we super trendy snake chain kettingen voor je die eventueel ook kunnen worden ge-customized met trendy bedels. Get inspired:

STATEMENT EARRINGS


Het dragen van grote oorbellen is een hit dit voorjaar en deze kun je van allerlei verschillende materialen maken, zoals je hieronder kunt zien. Oorbellen mogen echte eyecatchers zijn en bieden wij kant-en-klaar aan maar ook volop als DIY-projecten met oorbel onderdelen en de leukste kralen en bedels. Het wordt ook steeds meer een trend om transparantie te tonen over de wijze van produceren. Wij proberen dit ook steeds meer te laten zien en zo zal er binnenkort een ecologisch gerecyclede collectie Plexx bedels verschijnen. Stay tuned, want dit wil je niet missen… Laat je hieronder inspireren door trendy oorbellen:

MIX & MATCH ARMBANDEN 

Ook armbanden mogen in het voorjaar en de zomer wat opvallender zijn. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het combineren van meerdere armbandjes met elkaar of aan het gebruiken van grotere kralen en bedels. Qua materialen is het leuk om gebruik te maken van verschillende formaten jasseron of om gevlochten draad te gebruiken. Dit rijgmateriaal is kleurrijk en past perfect bij het nieuwe seizoen. Ook zijn er allerlei verschillende soorten disc kralen te gebruiken bij het maken van armbanden. Denk hierbij aan Katsuki kralen, schelp kralen en hematite kralen. Zie hieronder trendy armbanden inspiratie:

PRESENTEREN EN VERPAKKEN

Vergeet tot slot ook niet te investeren in presentatiemateriaal en verpakkingsmateriaal. Zo hebben we een fantastisch nieuw assortiment met trendy katoenen tassen en sieradenkaartjes. Daarnaast zijn ook de organza zakjes en sieradendoosjes erg leuk om je sieraad te verpakken. Qua displays kun je in het voorjaar en de zomer bijvoorbeeld weer kiezen voor lichtere materialen, zoals hout en lichte kleuren sieraad display kussentjes. Bekijk het hier:

Heel veel succes met het samenstellen van jouw collectie, houdt onze social media kanalen goed in de gaten voor jouw dagelijkse portie inspiratie en vertrouw op je eigen gevoel. 

 

Veel liefs

Terug naar overzicht