Laat je inspireren voor een sprankelende collectie

op
Sieradentrends voor de herfst / winter 2023 afbeelding

Sieradentrends voor de herfst / winter 2023

 

Het einde van de zomer komt langzaam dichterbij en dus wordt het tijd om je op te maken voor je komende sieradencollectie. Ben je benieuwd naar de laatste sieradentrends die je kunt gebruiken als inspiratie voor jouw sieraden collectie herfst / winter 2023? Bekijk dan snel de nieuwe trendkleuren en lees alles over de sieradentrends 2023 van het komende seizoen en GET INSPIRED!

Sieradentrends voor de herfst / winter 2023 afbeelding
Sieradentrends voor de herfst / winter 2023 afbeelding

Kleurrijke statement sieraden blijven de trend

Opvallende, kleurrijke sieraden zijn komend seizoen helemaal in! Denk hierbij aan sieraden in prachtige kleuren zoals groen, blauw, turquoise en paars die door jong en oud gedragen kunnen worden. Deze elegante sieraden zijn niet alleen geschikt voor diverse feestelijke gelegenheden, maar lenen zich ook uitstekend voor dagelijks gebruik. Dat wil toch iedereen? 

Sieradentrends voor de herfst / winter 2023 afbeelding

Glitter en glamour voor elegante sieraden

 

Als je aan statement sieraden denkt, denk je vooral aan grote sieraden. Behalve grote oorbellen kun je jouw sieraden ook extra laten opvallen door gebruik te maken van strass en crystal elementen. Combineer deze fonkelende elementen met diverse natuurlijke elementen zoals zoetwaterparels, hout en natuursteen en je hebt de essentiële bouwstenen voor prachtige sieraden die je moeiteloos kunt aanvullen met kant-en-klare sieraden. Ontdek ons online aanbod aan natuurlijke kralen en laat je inspireren!

 

Sieradentrends voor de herfst / winter 2023 afbeelding

Polaris bloemen en creolen

Laat je betoveren door onze Polaris bloemen! Deze hangers, die gemaakt zijn van polyester met een geheim ingrediënt dat voor de mooie glans zorgt, combineren de natuurlijke schoonheid van bloemmotieven met de moderne elegantie van polyester. De natuurlijke kleuren van het seizoen worden versterkt door de mooie vormen van deze hangers, waardoor elke oorbel een kunstwerk op zich wordt. Je kunt deze Polaris bloemen heel eenvoudig aan een creolen oorbel hangen voor feestelijke oorbellen. Een perfecte manier om je stijl te laten bloeien tijdens de koelere maanden.

Sieradentrends voor de herfst / winter 2023 afbeelding

Kleur als trenditem in herfst- en winterdagen

Tijdens de donkere dagen van het najaar en de winter is er niets leuker dan het dragen van kleurrijke en opvallende sieraden waar verschillende materialen harmonieus samenkomen.  Laat je creativiteit de vrije loop en mix de op het seizoen afgestemde kleuren groen, paars, turquoise en blauw. Niets is te gek en alles mag! Jouw klanten zullen zeker genieten van deze levendige en speelse sieraden die hun dagen zullen opvrolijken. Ontdek de mogelijkheden en geef je stijl een sprankelende boost met jouw unieke en kleurrijke creaties.

Sieradentrends voor de herfst / winter 2023 afbeelding

Opvallende statement sieraden voor het komend seizoen

 

Chunky sieraden staan prachtig op iedere outfit! Het hoeft niet extreem te zijn; je kunt een bijzondere kraal als bedel aan een ketting of armband toevoegen. Onze collectie bevat een prachtige mix van handgeblazen glaskralen en opvallende Polaris hangers. Elke creatie vertelt een verhaal en voegt een uniek element toe aan je outfit. Denk ook aan sieraden met natuursteen kralen, Millefiori kralen en jasseron. Met deze persoonlijke stijl kun je al je klanten individueel verrassen met op maat gemaakte sieraden!

Terug naar overzicht