Stainless Steel sieraden

Onze sieraden van Stainless Steel zijn een ware verwennerij voor de liefhebbers van kwaliteit.

op
Stainless Steel sieraden afbeelding

Wij hebben in onze online kralen groothandel naast onze onderdelen voor sieraden een leuke collectie van kant-en- klare sieraden. Deze leuke artikelen hebben altijd een mooie prijs en geven uw collectie een welverdiende meerwaarde. Wat vooral leuk is aan deze sieraden is dat je er goed mee kunt combineren en afwisselen. Bijvoorbeeld, een leuke Cuoio armband kun je dragen met armbandjes van Stainless Steel en handgemaakte armbandjes van rocailles of facet kralen. Zó kun je handgemaakte designs aanvullen en versterken door kant- en klare artikelen er aan toe te voegen. Wat een leuke manier van stylen is dat?

 

De sieraden waar ik dus echt geen nee tegen kan zeggen zijn onze schitterende items van Stainless Steel. De reden dat ik ze als zo aanlokkelijk ervaar is voornamelijk de kwaliteit en de fijne details. Fijnere armbandjes vind ik een goede basis voor om mijn pols. De ene dag combineer ik dat fijne armbandje met een grove armband en de andere dag houd ik het weer lekker basic. Het is maar net waar ik zin in heb. Dat is het leuke van accessoires, je bepaalt zelf wanneer je een statement wilt maken, en wanneer je het een beetje basic wilt houden. 

Stainless Steel sieraden afbeelding

De kwaliteit van het Stainless Steel heb ik zelf als zeer goed ervaren. Al een aantal weken draag ik wat leuke armbandjes van Stainless Steel uit de collectie. Ik doe ze eigenlijk nooit af, ook niet voor het slapen gaan. Tot nu toe zien ze er nog prima uit. Zeewater, de afwas, regen, een douche, eigenlijk kan het allemaal gewoon. Waar je wel rekening mee moet houden is dat in sommige gevallen het RVS toch aangetast zou kunnen worden. Hierbij moet je denken aan schade bij het gebruik van cosmetica zoals parfum’s of bijvoorbeeld bodylotion. Soms kan zelfs de ph-waarde van de huid zorgen voor een reactie waardoor het RVS toch wordt aangetast. Dit was bij mij totaal niet het geval, maar het kan in principe gebeuren.

 

 

Wanneer je sieraden wilt dragen van Stainless Steel heeft dat naast de duurzamere kwaliteit veel voordelen. Een van de leukste voordelen vind ik het draagcomfort. Sieraden van Stainless Steel geven geen vlekken op de huid, dat heb ik bij andere soorten metaal soms wel, vooral met oorbellen is dat echt een issue. Met Stainless Steel heb ik geen allergische reacties en ook geen donkere strepen. Het staal is namelijk helemaal hypoallergeen. Dat is natuurlijk super! 

Stainless Steel sieraden afbeelding

Naast alle, misschien wat praktische pluspuntjes van deze juweeltjes zijn natuurlijk de leuke designs de voornaamste reden om een Stainless Steel sieraad te dragen. De leuke armbandjes met verschillende looks bieden veel keuze. Stainless Steel is gewoon super veelzijdig. Veel van onze sieraden hebben een uniek design van Betaalbarekralen. Deze verzorgen wij met het hele creatieve team. Nadat we leuke ontwerpen hebben gemaakt vragen we ook nog eens aan de andere collega’s naar hun mening. Dat is een heel proces om de leukste sieraden te kunnen maken. Het exclusieve van deze sieraden maakt ze dus extra leuk en gewild…

 

Naast de kant-en klare designs van Stainless Steel sieraden hebben wij ook nog andere artikelen van Stainless Steel. De leuke onderdelen die wij hebben in een nog steeds groeiende collectie zorgen dat je nu dus ook van deze kwaliteit kunt genieten in je eigen designs. Zelf ben ik groot fan van de onderdelen voor oorbelletjes, onder andere doordat ze allergie-proof zijn. Ook vind ik de Stainless Steel items van Polaris steel erg leuk omdat je er je eigen twist aan kunt geven door een cabochon van Polaris Elements naar keuze kunt toevoegen. Zo maak je iets unieks waar je lang van zult genieten.

Stainless Steel sieraden afbeelding

Stainless Steel sieraden zijn dus enorm leuke producten waarbij je kunt genieten van veel verschillende voordelen. Onze sieraden van Stainless Steel zijn een ware verwennerij voor de liefhebbers van kwaliteit. De unieke designs uit ons assortiment bieden een leuke diversiteit aan sieraden waaruit je kunt kiezen. Deze sieraden zijn zeer draagbaar in combinatie met andere sieraden waardoor je elke dag weer kunt afwisselen. Wij zijn dus helemaal trots op onze steeds weer toenemende collectie Stainless Steel  artikelen en wij hopen dat jullie lekker lang kunnen genieten van deze leuke items.

 

Klik hier voor onze artikelen van Stainless Steel!

 

 

Meer inspiratie over Stainless Steel …

 

Glamour cabochons -> Klik hier

Roestvrij staal RVS -> Klik hier

Polaris Steel -> Klik hier

Hype Armbanden -> Klik hier

Stainless Steel met Macramé  -> Klik hier

Terug naar overzicht