“The best way to predict the future is to create it.”

op
Nieuw

Heb jij een fysieke winkel, maar is deze op dit moment tijdelijk gesloten in verband met het Corona virus? Ook vanuit huis zijn er talloze mogelijkheden om jouw klanten blij te maken met nieuwe items. In deze blog lees je met welke producten je voor komend seizoen aan de slag kunt gaan en hoe je jouw assortiment via sociale media kunt gaan verkopen!

Nieuw

Zo ontwerp en verkoop je een nieuwe collectie vanuit huis

Thuis werken, voor sommige is het iets nieuws en voor andere is het een dagelijkse werklocatie. Maar wat kun je nou allemaal doen als je thuis werkt? Nou vanuit huis kun je heel veel doen! Om te beginnen kun je aan de slag gaan met het uitproberen van nieuwe technieken, ontwerp nieuwe sieraden, maak product- en sfeerfoto’s of schrijf leuke bijpassende teksten bij de nieuwe producten. In deze blog lees je hier alles over!

Thuiswerken en verkopen via social media afbeelding

Sociale media als jouw nieuwe verkooppunt

Op dit moment heb je misschien een fysieke winkel of webshop waar klanten jouw producten kunnen kopen. Maar wist je dat er nog een online verkooppunt is die voor iedereen makkelijk te gebruiken is? Je kunt jouw producten ook verkopen via Instagram of via Facebook! 

 

Begin met het maken van duidelijke productfoto’s en mooie sfeerbeelden. Goede foto’s zijn erg belangrijk op sociale media, die zorgen er namelijk voor dat een klant verder klikt of scrolt of stopt en blijft kijken. Bij deze foto’s schrijf je een leuke tekst met meer informatie en de prijs van het product. Vermeld daarnaast ook dat wat ze op de foto zien te bestellen is! Laat jouw klanten je via een ‘DM (Direct Message)’ of privé bericht de bestelling sturen met daarbij hun gegevens. Zo kun je eenvoudig de bestelling afhandelen en de klant helpen bij eventuele vragen. 

 

Om jouw verkopen via Instagram of Facebook een extra boost te geven kun je de berichten ook promoten. Door een bericht te promoten vergroot je het bereik en kun je aangeven op welke doelgroep je wilt dat de promotie zich focused. Zo weet je zeker dat jouw product bij de juiste potentiële klanten wordt getoond.  

Trendy initials armbanden maken met satijn draad

Nieuwe technieken uitproberen
Bij een nieuwe collectie is het ontzettend leuk als je iets compleet nieuws aan je klanten kunt presenteren. Het perfecte moment dus om eens te kijken naar nieuwe technieken. 

 

Macramé draad
Ga bijvoorbeeld eens aan de slag met macramé draad. Met dit draad kun je eindeloos veel verschillende steken uitproberen en zo keer op keer nieuwe items creëren. Probeer bijvoorbeeld eens de ‘half hitch’ steek uit en maak hiermee een trendy armband of enkelbandje.  >> https://www.betaalbarekralen.nl/inspiratie/videos/video:sieraden-maken-half-hitch-macrame-armband--diy.htm

Inspiratiesets

Nieuwe sieraden ontwerpen
Wanneer je nieuwe sieraden gaat ontwerpen, is het slim om eerst te bedenken met welke producten je wilt gaan werken. De onderstaande producten zijn dé items om voor komend seizoen mee aan de slag te gaan:

Met deze producten maak je eenvoudig de mooiste armbanden, kettingen, oorbellen en nog veel meer!

Nieuw

Miyuki kralen

Nieuwe sieraden ontwerpen kan lastig zijn, maar met de Miyuki kralen is dit een eitje! De Miyuki kralen zijn verkrijgbaar in diverse series, elk heeft zijn eigen maat en vorm. De Miyuki delica’s zijn de kleinste kralen en zijn perfect om op elastiek fijne minimalistische ringen mee te maken. De Miyuki rocailles en tila’s vormen ook een super combinatie! Wij maken met deze kralen graag stijlvolle armbanden, ringen en oorbellen. 

 

Acryl letterkralen

Een ander product wat erg populair is zijn de acryl letterkralen. Met deze kralen kun je bijvoorbeeld leuke telefoonkoorden of armbandjes maken met namen of uitdrukkingen zoals happy, smile, love of good vibes! Met de acryl letterkralen maak je eenvoudig trendy sieraden met een gepersonaliseerde touch.

 

Veel succes!

Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Terug naar overzicht