SUNSHINE ON MY MIND

op
KLIK HIER

Trendkleuren zomer 2022

Kleurrijke sieraden voor jouw zomercollectie

SUNSHINE ON MY MIND

Geniet jij ook altijd zo van de zomer en kun je niet wachten om een zomercollectie te gaan samenstellen? Goed nieuws! Wij hebben de belangrijkste nieuwe sieraden trends voor je op een rijtje gezet, zodat je sieraden kunt gaan maken volgens dé trends van de zomer. Lees je gezellig mee?

Trendkleuren zomer 2022 afbeelding

Trendkleuren voor jouw zomercollectie

We beginnen met een overzicht van de trendkleuren die we deze zomer veel zullen zien. Het wordt een kleurrijke zomer, dus je kunt helemaal los gaan bij het maken van kleurrijke sieraden. Hieronder zie je een overzicht van de trendkleuren van deze zomer.

Trendkleuren zomer 2022 afbeelding
Trendkleuren zomer 2022 afbeelding

Je kunt het al zien aan het overzicht met de zomer trendkleuren; deze zomer kun je all out gaan! We zien een heleboel warme kleuren met ook een aantal neon kleuren zoals bijvoorbeeld in de glaskralen rocailles in zomerse neon kleuren, die je sieraad echt laten opvallen. De verschillende kleuren zijn super leuk om met elkaar te combineren om zo een kleurrijke ketting, armband of een oorbellen set te maken. Ook het dragen van verschillende kleurrijke stainless steel ringen met enamel is helemaal on trend en geeft een zomerse look. Maak bijvoorbeeld een kralenketting met allerlei verschillende soorten kralen en combineer deze vervolgens met een eenvoudige jasseron ketting.

 

Get inspired: (klik op de afbeelding en bekijk de artikelen die gebruikt zijn bij het maken van deze items)

 

Aan de slag met kleurrijke items voor een Colour Me Free collectie
Trendkleuren zomer 2022 afbeelding

Onze zomercampagne is opgenomen en gefotografeerd in Griekenland op het eiland Hydra. Een prachtig eiland waar de kleurrijke sieraden volledig tot hun recht komen. Haal de zomer in je winkel met deze kleurrijke sieraden. Het is super trendy om verschillende kettingen met elkaar te combineren om op die manier een 'layered' effect te krijgen. Wij raden aan om hierbij verschillende materialen te gebruiken, zodat je wat contrast creëert.

 

Get inspired: (klik op de afbeelding en bekijk de artikelen die gebruikt zijn bij het maken van deze items)

Laat je inspireren door deze zomerse sieraden
Trendkleuren zomer 2022 afbeelding

We zien ook prachtige natuurlijke materialen, zoals schelp kralen waar je prachtige schelp sieraden mee kunt maken. We hebben schelp kralen in alle soorten en maten. Zo kun je de kleine schelp kraaltjes heel goed gebruiken om minimalistische schelp sieraden te maken. Ook kun je één schelp kraal gebruiken in een colourful kralen ketting.

 

Ook de grote schelp kralen zijn fantastisch om statement oorbellen of andere schelp sieraden te maken. Ook natuursteen kralen zien we veel deze zomer. De natuursteen kralen zijn in allerlei vormen en kleuren verkrijgbaar en daardoor ook erg leuk om te gebruiken bij het maken van kleurrijke sieraden, zoals kettingen of armbanden.

Zomerse trend sieraden in New Bohemian style
Trendkleuren zomer 2022 afbeelding

Een ketting, armband of oorbel kun je extra versieren door een of meerdere bedels toe te voegen. We hebben een fantastische collectie stainless steel bedels, DQ metalen bedels en brass bedels. Zo zijn er bijvoorbeeld trendy munt bedels die erg leuk zijn om deze zomer te verwerken in je collectie. Ook een rode peper bedel, vissen bedel, schelp kraal of een natuursteen bedel kan een sieraad helemaal afmaken. Je kunt ook zelf een bedel maken door bijvoorbeeld van kralen een kwalletje te maken. Laat je creativiteit de vrije loop.

bedels
Trendkleuren zomer 2022 afbeelding

Door verschillende ringen met elkaar te combineren en samen te presenteren, creëer je een zomerse look. Je kunt verschillende ringen zelf stacken, maar we hebben ook stainless steel ringen die al verschillende bandjes om je vinger hebben en op die manier hetzelfde effect creëren. Er zijn prachtige kleurrijke Polaris ringen en verschillende brass ringen met enamel bewerkingen. Tot slot zijn er ook nog de prachtige stainless steel ringen waar soms een steentje in verwerkt is. Neem zeker een kijkje en laat je inspireren.

Musthave ringen

We hopen dat je weer bergen inspiratie hebt opgedaan om jouw zomercollectie samen te gaan stellen door gebruik te maken van de nieuwe sieraden trends. 3 keer per week staat er een gloednieuwe collectie voor je klaar! Op die manier willen we je inspireren om fantastische kleurrijke sieraden te maken of je klanten te verrassen met een trendy kant-en-klaar collectie.

 

Enjoy the summer! En tot de volgende keer. Liefs!

Terug naar overzicht