Valentijnsdag cadeau tips

De leukste cadeautjes op een rij

op
Valentijnsdag cadeau tips afbeelding

 

Valentijn!

De eerste maand van het jaar 2018 zit er bijna op en dat betekent dat de meest romantische dag van het jaar alweer bijna voor de deur staat; Valentijnsdag!
Een dag waarop je jouw geliefde, vriend, of familielid een keertje extra in het zonnetje kunt zetten. De één kiest voor een groots gebaar, waar de ander liever voor een kleinigheidje gaat. Ik heb een aantal Valentijns- ideeën verzameld en deel ze graag hieronder met je:

 

V E R R A S S E N

 

Het is natuurlijk het leukste om iemand in de watten te leggen die het totaal niet verwacht, maar wanneer je al een geliefde hebt zal je waarschijnlijk niet om ‘het verplichte cadeautje’ uitkomen. Probeer de ander dan alsnog te verrassen door bijvoorbeeld voor opvallend materiaal of een verrassende kleur sieraad te gaan. Iets wat een ander misschien normaal gesproken voor zichzelf niet uit zou kiezen, is vaak juist leuk om te geven. Iedereen weet dat de standaard kleuren voor Valentijnsdag/liefde toch vaak op rood of roze uitkomen. Maar hoe vaak draag jij daadwerkelijk deze kleuren? Ontwerp bijvoorbeeld een mooie armband met glaskralen en kies hierbij voor rood of roze. Kies voor de échte waaghalzen voor een combinatie met rood en roze; een trend die afgelopen winter veel werd gespot en naar mijn mening erg cool is! Wil jij niet voor de klassieke liefdes kleuren gaan? Kies dan een andere leuke kleur waar jij je Valentijn mee gaat verrassen…

Valentijnsdag cadeau tips afbeelding

 

B L O E M E N ~ L I E F D E ~ P E R S O O N L I J K

 

Iets anders dat standaard wordt geassocieerd met de liefde -en dus ook met Valentijnsdag- zijn bloemen. Niets zo attent als een mooie bos bloemen, toch? MAAR… Het kan nóg beter. Ga voor de bloemen die nooit verleppen en nooit zullen vergaan… Door bloemen in je accessoires te verwerken! Je kunt door onze nieuwste ImpressArt figuur stempels je DQ European leer en metaal bedrukken met de leukste bloemen, zoals de voorbeelden hieronder:

Valentijnsdag cadeau tips afbeelding
Valentijnsdag cadeau tips afbeelding

 

Hoewel je met de bloemenprint niet alleen super romantisch bent, maar ook nog eens enórm trendy (zie blog trends 2018), is ook dit niet voor iedereen. Geen probleem! Met ImpressArt kun je namelijk alle kanten op. Kies voor een romantische tekst of ga voor enkel de datum dat jij je geliefde hebt ontmoet. Het leuke aan de creaties die je met ImpressArt kunt creëren, is dat je deze heel persoonlijk kunt maken en zo natuurlijk al snel de sleutel tot het hart van de ander kunt vinden. Dit geldt natuurlijk ook wanneer je een creatie maakt voor bijvoorbeeld je moeder of een hele goede vriendin. Kies een boodschap of print die jij speciaal voor je Valentijn hebt bedacht.

Valentijnsdag cadeau tips afbeelding
Valentijnsdag cadeau tips afbeelding
Valentijnsdag cadeau tips afbeelding

 

P O M P O M S ~ M A T E R I A A L

 

Wat zegt er nog méér liefde dan zachte materialen? Niks! Creëer een sieraad met onze nieuwe pompoms en verras jouw vriendin met deze zachte kralen en bedels. Dit materiaal ademt liefde, door de zachte ‘touch’ en zoete kleuren waarin deze beschikbaar zijn. Wil je een keer iets anders dan een sieraad geven? Ga dan voor een keychain waar je ook de pompoms in kunt verwerken. Zo is het ónmogelijk om je sleutels nog kwijt te raken en bovenal kan het ook een hele leuke versiering zijn voor aan je tas.

Valentijnsdag cadeau tips afbeelding

 

E D E L S T E N E N ~ M A T E R I A A L

 

Wil je jouw Valentijn op een originele manier een boodschap geven? Doe dit bijvoorbeeld door middel van een sieraad gemaakt van edelstenen. Niet alleen kun je hier allerlei prachtige, kleurrijke creaties mee maken… Elke edelsteen heeft namelijk zijn eigen betekenis, waardoor je jouw Valentijn een hart onder de riem kunt steken. Hieronder heb ik een paar interessante edelstenen met hun betekenis uitgekozen:

 

Rozenkwarts: Goed voor het hart. Hij opent en zuivert het hart, waardoor je open staat voor de ware essentie van de liefde. (Wat wil je nog meer!?)

     

Opaal: Beschermende en activerende steen. Hij maakt vrolijk, optimistisch, spontaan, origineel en creatief. De steen heeft ook een sterkte connectie met liefde, passie en (genieten van) seksualiteit en maakt trouw en loyaal.

     

Jade: Reinigende en beschermende edelsteen. Hij zorgt voor evenwicht en harmonie en trekt voorspoed, geluk en welvaart aan. (Wie wens jij dit toe..?)

     

Amethist: Beschermende en zuiverende werking. De steen bevordert zelfinzicht en helpt je om eerlijk te zijn naar je zelf toe en over gedrag dat schadelijk kan zijn en niet in dienst is van jou.

Valentijnsdag cadeau tips afbeelding

 

S T A I N L E S S S T E E L ~ M A T E R I A A L

 

Ben jij niet zo handig met het maken van sieraden en raak jij al lichtelijk in paniek van de bovengenoemde ideeën? Of heb jij altijd last- minute cadeau stress? Bekijk dan eens onze stainless steel collectie op de website. Hier vind je allerlei sieraden (ringen, armbanden, oorbellen, armbanden etc.) die al helemaal kant-en-klaar zijn. Deze sieraden zijn mooi in hun eenvoud, kies hier iets moois uit voor jouw Valentijn. Het is ook leuk om meerdere stainless steel armbandjes met elkaar te combineren, of eventueel te combineren met andere sieraden.

Valentijnsdag cadeau tips afbeelding
Valentijnsdag cadeau tips afbeelding

 

Tot slot… Is het leuk om met deze speciale dag wat extra aandacht te besteden aan het verpakkingsmateriaal. Wanneer je een sieraad zelf hebt gemaakt is het natuurlijk ook leuk als het er echt als een cadeautje uitziet. Verpak je creatie bijvoorbeeld in een organza zakje. Dit heeft een luxe uitstraling en is ook leuk om te bewaren voor degene die het cadeau ontvangt. Wat een andere leuke optie is om jouw cadeau ‘af te maken’, is om er een kaartje/ wenskaart aan te bevestigen met bijvoorbeeld de tekst ‘handmade with love’, die je op de website vinden kunt, of een andere lieve tekst. Hier kun je dan bijvoorbeeld je sieraad omheen wikkelen voor een unieke afwerking.

 

G E N I E T

Valentijnsdag cadeau tips afbeelding
Terug naar overzicht