Staying apart, together at heart

op
Sieraden maken in winter- en kerst sferen

Staying apart, together at heart

Ben jij klaar voor kerst 2020?

Het winkelen in de winkels is op dit moment natuurlijk even anders dan we gewend zijn. Juist daarom is het dit jaar extra belangrijk dat je jouw klanten in het zonnetje kunt zetten. Dat kun je doen door allereerst te zorgen voor voldoende voorraad, zodat je klanten niet mis hoeven te grijpen. 

Zorg er tevens voor dat je klanten hun cadeautjes prachtig in kunnen pakken door genoeg verpakkingsmateriaal voor sieraden aan te bieden. We hebben een fantastische collectie velvet sieraad zakjes, sieraden (cadeau) doosjes, linnen sieraad zakjes en organza sieraad zakjes in allerlei kleuren en maten waar jij je klanten blij mee kunt maken.

Verpakkingsmateriaal voor sieraden

Een andere leuke manier om een sieraad te verpakken kan zijn op een sieraden kaartje. Deze kaartjes zijn ontworpen door onze eigen grafische afdeling en toveren direct een lach op iemands gezicht. Er zijn sieraad kaartjes beschikbaar die echt bedoeld zijn voor de kerst, maar ook fijne winterse kaartjes en algemene kaartjes die je gebruiken kunt. De sieraad kaartjes zijn niet alleen geschikt om een sieraad op te presenteren, maar kunnen ook verkocht worden als kerstkaart. Op de achterkant kun je namelijk een tekst schrijven.

Sieraden kaartjes

Tot slot hebben wij een ruim assortiment aan sieraad displays. Deze kun je gebruiken om je sieraden prachtig te presenteren of ook deze aan te bieden aan je klanten om hun sieraden op te bergen. Zo kunnen armbanden prachtig gepresenteerd worden op onze sieraad display kussentjes. Ook voor kettingen, ringen en oorbellen hebben we fantastische sieraad displays klaarstaan om jouw klanten in de juiste sfeer te brengen. Er zijn zelfs een aantal sieraad displays die jou kunnen helpen bij het maken van een kerstpresentatie. Deze houten displays zijn feestelijk versierd en kun je gebruiken voor de komende feestdagen.

Sieraad display

Deze kerst sieraden mogen niet ontbreken in je collectie

We hebben een groot kerst sieraden en onderdelen assortiment en hier zullen we je dan ook kort even iets over vertellen. We hebben fantastische DQ metalen eindkappen en schuivers in de collectie in het kerstthema. Hiermee maak je een super chique sleutelhanger. Verder hebben we een groot assortiment aan stainless steel bedels en kralen die superleuk zijn om met de feestdagen te gebruiken voor het maken van een sieraad. Een kerstcadeau hoeft natuurlijk totaal niet altijd een typisch kerst uiterlijk te hebben om iemand blij te maken. Bekijk daarom onze collectie rvs bedels en kralen en maak hier prachtige sieraden mee. Maak een (gratis) account aan en schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Zo blijf je altijd op de hoogte van onze nieuwste collecties.

Nieuwe schuivers en eindkappen voor DQ sleutelhangers

Niet alleen felle kleuren en luxe materialen zijn interessant met Kerstmis. Veel klanten vinden het bijvoorbeeld ook heel leuk om met kerst juist houten items te gebruiken. Door bijvoorbeeld hangers te maken voor in de kerstboom met houten kralen, of een mooie slinger te maken voor het raam met de kerstdagen van houten kralen, het is allemaal even tof. De houten kralen steken mooi af tegen alle felle en vrolijke kleuren en hebben een stijlvolle, authentieke uitstraling.

Houten kralen

Tot slot hebben we natuurlijk ook weer een fantastische kant-en-klare collectie voor je klaarstaan. Of je nu op zoek bent naar kant-en-klare ringen, armbanden, oorbellen of kettingen we hebben het allemaal! Bekijk bijvoorbeeld onze fantastische stainless steel ringen en armbanden. Deze items kunnen vervolgens prachtig verpakt worden in een sieraad (cadeau) doosje en je hebt een prachtig cadeau. Top facet armbandjes zijn ook een prachtig kant-en-klaar cadeau en kunnen natuurlijk eenvoudig versierd worden met bedels.

New in! Stainless steel ringen en armbanden

DIY (Do It Yourself): engeltjes maken

Je maakt eenvoudig fantastische leuke engeltjes van sieraad onderdelen. Je kunt de engeltjes zelf verkopen, maar je kunt ook de onderdelen verkopen zodat je klanten ze zelf kunnen maken. Engeltjes maken kan met verschillende onderdelen, maar welke je sowieso nodig zult hebben zijn de volgende: een nietstift, een kniptang, een platbektang en een rondbektang. Vervolgens heb je natuurlijk altijd een ronde kraal nodig voor het hoofdje van de engel. Hier kun je onder anderen glaskralen voor gebruiken, maar ook Polaris Elements kralen, houten kralen, top facet kralen enzovoorts.

Vervolgens maak je een keuze uit onze prachtige collectie DQ metalen vleugels en maak je een keuze voor het lijfje van de engel. Hier kan bijvoorbeeld gekozen worden voor een Polaris Elements kralen in druppel vorm, of bijvoorbeeld een natuursteen kraal in een druppelvorm of een aantal jasseron slierten. Vervolgens rijg je van onder naar boven je gekozen onderdelen aan de nietstift en kun je een disc kraal of van hele kleine kraaltjes nog een aureool toevoegen aan je engel. Maak je aan de bovenkant een oogje en de engel is af. Het DIY engeltje kan nu gebruikt worden als kerstboomhanger, oorbel of bijvoorbeeld als sleutelhanger. Bekijk ook onze  DIY video’s om zelf engeltjes te maken. Veel succes! 

Oorbellen en geluksengeltjes van facet en Polaris druppels

Heel veel succes met de inkopen en vervolgens met de verkoop voor de feestdagen. Voor vragen over trends of DIY projecten kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice.

 

Tot de volgende keer!

Nieuwsbrief
Terug naar overzicht