Ontwerp een schitterende kerst collectie

GET INSPIRED

KLIK HIER

ALL I WANT FOR CHRISTMAS

Parelketting, statement oorbellen en andere kerst sieraden

Ben jij al begonnen met het ontwerpen van jouw kerstcollectie? Zorg er dan voor dat je collectie zo breed mogelijk is, dus ontwerp sieraden voor iedereen van jong tot oud! Maak gebruik van de diverse trends en creëer grote statement oorbellen door bijvoorbeeld oorbel onderdelen te combineren met diverse resin hangers. Creëer, met prachtig verpakte glitter oorbellen, bijzondere momenten onder de kerstboom. Zo maak je heel eenvoudig statement oorbellen die mooi opvallen tijdens de kerstdagen. Naast grote sieraden, zijn ook zoetwaterparels niet weg te denken uit jouw kerst assortiment! Maak een klassieke parelketting die je combineert met jasseron ketting en ontwerp bijpassende oorbellen voor een set met parelketting en oorbellen. 

Voor de hippe kids is het belangrijk dat je ook kleurrijke sieraden in je collectie hebt en  absoluut onmisbaar deze kerst zijn de telefoonkoorden. Want zeg nou zelf: iedereen wil toch zo’n trendy telefoonkoord dat er ook nog eens voor zorgt dat je je telefoon binnen handbereik hebt?

Stainless steel sieraden om te combineren

Wanneer je stainless steel onderdelen verwerkt in je collectie, kun je er zeker van zijn dat je duurzame sieraden maakt. Stainless steel sieraden zien er niet alleen heel mooi uit, maar ze behouden hun mooie kleur en zijn bovendien hypoallergeen. Je kunt een keuze maken uit de grote collectie kant-en-klare stainless steel sieraden van Betaalbarekralen en deze items combineren met zelfgemaakte sieraden. Sieraden die je zelf maakt met hangers en tussenstukken van crystal glass of een eenvoudige maar chique parelketting, kun je heel goed samen dragen met stainless steel sieraden zoals jasseron ketting of de stainless steel Miyuki exchange armbanden. Bekijk ook eens de stainless steel onderdelen, zoals sloten, verlengkettingen en bedels die je kunt verwerken in je sieraden voor een prachtige kerstcollectie. 

Sieraden displays en unieke sieraden kaartjes voor kerst

Wanneer je klaar bent met het ontwerpen van je kerstcollectie, wordt het tijd de sieraden op een perfecte wijze aan jouw klanten te tonen. Dit kan met de diverse sieraden displays uit de collectie. Maak gebruik van displays voor armbanden, oorbellen of kettingen, zoals een parelketting. Laat diverse sieraden sets aan je klanten zien, zodat zichtbaar is welke sieraden er samen gedragen kunnen worden. Ons eigen design team heeft speciaal voor de feestdagen nieuwe exclusieve sieradenkaartjes ontwikkeld. Zorg dus dat je ze in huis hebt om een extra persoonlijke boodschap aan je sieraden te kunnen geven. Neem ook een kijkje bij het nieuwe verpakkingsmateriaal dat er voor zorgt dat je ieder sieraad op een feestelijke manier kunt verpakken!