Glitter oorbellen en birthstone sieraden voor de mooiste kerst 

Ben jij al bezig met het voorbereiden van je kerstcollectie? Verzin voordat je begint, welke sieraden je graag in je kerstcollectie wilt hebben. Ben je net begonnen met het ontwerpen van sieraden? Ontwerp dan eenvoudige en persoonlijke sieraden met lint met tekst, Birthstone en initiaal bedels. Voeg hier lange oorbellen van zoetwaterparels en glitter oorbellen met strass aan toe en je basis is klaar! Deze glitter oorbellen zullen een mooi cadeau vormen onder de kerstboom of op de kersttafel! Heb jij al meer ervaring met het ontwerpen van sieraden? Creëer dan een wikkelketting met macramédraad of ontwerp een ketting met jasseron en diverse kralen voor een stijlvolle en speelse ketting. Jouw zelfgemaakte sieraden kun je heel eenvoudig aanvullen met kant-en-klare sieraden uit onze collectie, zoals ringen, oorbellen en armbanden.

Stainless steel sieraden om te combineren

Stainless steel sieraden zien er niet alleen heel mooi uit, maar ze behouden hun mooie kleur en zijn bovendien hypoallergeen. Je kunt een keuze maken uit de grote collectie kant-en-klare stainless steel sieraden van Betaalbarekralen. Sieraden die je zelf maakt met zoetwaterparels of top facet kralen, kun je heel goed samen dragen met stainless steel sieraden zoals jasseron kettingen of armbanden. Bekijk ook eens de stainless steel onderdelen, zoals sloten, verlengkettingen en bedels die je kunt gebruiken in je sieraden voor een prachtige kerstcollectie. 

Sieraden verpakking en unieke sieraden kaartjes voor kerst

Wanneer je klaar bent met het ontwerpen van je kerstcollectie, wordt het tijd om je sieraden zoals glitter oorbellen en stainless steel sieraden op een sprankelende wijze aan jouw klanten te tonen. Dit kan met de diverse sieraden displays uit de collectie. Ben je nog op zoek naar een manier om jouw sieraden te verpakken? Bekijk dan snel onze feestelijke sieraden verpakking met onder andere sieradendoosjes, pouches en sieradenzakjes. Naast sieraden verpakkingen, hebben we ook sieradenkaartjes in onze collectie. Ons eigen designteam heeft speciaal voor de feestdagen nieuwe exclusieve sieradenkaartjes ontworpen. Zorg dus dat je ze in huis hebt om een extra persoonlijke boodschap aan je sieraden te kunnen geven.

I N S P I R A T I O N

Zo ontwerp je de mooiste kerst sieraden om cadeau te doen

Laat je inspireren

KLIK HIER