Cabochons

Cabochons groothandel Betaalbarekralen

Bij cabochons groothandel Betaalbarekralen vind je een ruime collectie cabochons voor het maken van sieraden en accessoires. Een cabochon vind je hier bijvoorbeeld van hout, DQ leer, DQ metaal en faux fur, maar ook basic en transparante varianten koop je hier in voor jouw winkel of webshop.


Onze collectie basic cabochon is verkrijgbaar in drie verschillende formaten, 10, 12 en 35 mm. Een cabochon 12 mm is daar het meest populaire formaat van. Een cabochon 12 mm vind je bij de cabochons groothandel ook in de transparante variant, van DQ leer, DQ metaal en van hout.

 

Cabochon setting kopen voor het maken van sieraden bij groothandel Betaalbarekralen

Ook een cabochon setting vind je bij de cabochons groothandel Betaalbarekralen. Deze settings zijn uiteraard aanwezig in dezelfde formaten als de cabochons en van verschillende materialen, zoals metaal, DQ metaal en rvs (stainless steel). Kies een bijpassende cabochon setting voor jouw cabochons om de eyecatchers op een nette manier in je sieraden en accessoires te kunnen verwerken.


Cabochon bestellen bij de kralen groothandel van Nederland

Wil jij een cabochon bestellen voor jouw winkel of webshop? Neem dan zeker een kijkje in het ruime assortiment van cabochons groothandel Betaalbarekralen. Kan het assortiment jou niet ruim genoeg zijn? Neem dan ook zeker eens een kijkje bij onze collectie Polaris Elements cabochons. Deze ruime collectie met hoge kwaliteit cabochons bied nóg meer keuze. Zo kun je altijd dé cabochon bestellen voor jouw nieuwste creatie!


Wat is een cabochon?

Een cabochon is een sierlijk object wat gebruikt kan worden bij het maken van sieraden en accessoires. Een cabochon heeft een platte onderkant, zodat deze gemakkelijk in een bijbehorende cabochon setting te lijmen is. Hiervoor kun je het beste cabochon lijm gebruiken, deze vind je in onze collectie sieradenlijm. Cabochons zijn vaak rond, maar er zijn bijvoorbeeld ook ovale en vierkante varianten verkrijgbaar.