Moederdag cadeau idee: persoonlijke sieraden 

 

Alle moeders vinden het fijn met Moederdag verwend te worden. Dat kan met een kaartje of een mooie bos bloemen, maar ook met een op maat gemaakt sieraad. Voor deze speciale gelegenheid hebben we de leukste items voor het perfecte Moederdag cadeau idee op een rijtje gezet voor in jouw winkel of webshop.

 

Met de door ons team geselecteerde items kun je direct aan de slag voor een complete Moederdag sieraden collectie. 

 

Maak gebruik van bedels die een liefdevolle boodschap overbrengen, zoals bijvoorbeeld de Birth Flowers collectie of de Birthstone collectie. Voor beide collecties geldt dat de bedels passen bij een geboortemaand. Moederdag is een prachtige gelegenheid om deze betekenisvolle bedels in sieraden te verwerken. In de collectie vind je meerdere bedels met een boodschap, zoals rvs bedels met MOM of DQ metalen bedels heart Mom. Al deze onderdelen kun je verwerken in zowel kettingen, armbanden als trendy statement oorbellen. Verwerk mooie vrouwelijke elementen in je sieraden zoals zoetwaterparels of kies voor glaskralen in mooie tinten. Voor iedere moeder: een persoonlijk sieraad als cadeau maakt alle moeders blij! 

 

Ready-to-wear sieraden voor Moederdag 

Ready-to-wear sieraden kunnen je collectie compleet maken. Combineer zelfgemaakte sieraden met kant-en-klare sieraden. Een mooie jasseron ketting krijgt een echte Moederdag vibe als je er een bedel met gedroogde bloemetjes aan hangt. Creolen oorbellen zijn perfect om te toveren in persoonlijke oorbellen door er een bedel in de vorm van een hart aan te hangen. Met deze creolen oorbellen maak je in een oogwenk ook prachtige statement oorbellen. Op die manier creëer je een prachtige Moederdag collectie voor jouw klanten!

 

Moederdag sieraden kaartjes en cadeauverpakkingen

 

Om de Moederdag cadeaus helemaal af te maken, is het verpakkingsmateriaal natuurlijk ook belangrijk! Maak gebruik van velvet sieraden zakjes in diverse kleuren of kies doosjes met opdruk waardoor je sieraden nog beter uit zullen komen. Ook sieraden kaartjes zijn een must have voor Moederdag. Maak een keuze uit de de sieraden kaartjes die door ons eigen design team is ontworpen voor een extra feestelijk Moederdag cadeau.

 

 

Persoonlijke sieraden

GET INSPIRED

klik hier