Broches

  Broche groothandel

  Broche dames kopen bij de sieraden onderdelen groothandel Betaalbarekralen

  Ook voor een broche dames ben je bij Betaalbarekralen broche groothandel aan het juiste adres. Dit tijdloze accessoire is verkrijgbaar in zilver, goud en rosé goud. Bij de sieraden onderdelen groothandel vind je broches waar je een cabochon in kunt plakken, van 12 mm, 20 mm of 35 mm. Ook bieden we broches aan met oogjes aan de speld, waaraan je bijvoorbeeld bedels of kwastjes kunt hangen. Met deze broche speld zijn de mogelijkheden eindeloos!

   

  Hoe maak ik een Broche speld?

  Laten we bij het begin beginnen; waar wil je de broche voor gebruiken? Is het een broche speld voor op kleding of voor op een tas bijvoorbeeld? Ga je voor een minimalistische look of wil je juist een statement maken? Als je dit weet voordat je begint, maak je het jezelf een stuk makkelijker en kun je doelgericht te werk gaan.

   

  Wil je het subtiel aanpakken? Ga dan bijvoorbeeld voor een broche met cabochon setting van 12 mm. Hierin plak je een 12 mm cabochon. Betaalbarekralen bied een ruime collectie Polaris Elements cabochons, die verkrijgbaar zijn in diverse kleuren en soorten. Daarnaast kun je natuurlijk ook kiezen voor een cabochon van DQ leer of hout. Kies een cabochon naar wens en plak deze met sieradenlijm in de setting. Heeft de cabochon een boven en onderkant? Let er dan goed op hoe je de speld draagt, zodat de tekening bijvoorbeeld niet ondersteboven hangt.

   

  Wil je een eyecatcher maken? Kies dan voor één van de broches met ogen. Hier kun je bijvoorbeeld met jasseron kettinkjes aan maken, door middel van een buigring. Aan het jasseron of aan de oogjes hang je nog een bedel naar keuze. Dat kan natuurlijk ook een kwastje zijn, voor een bohemian look. Je kunt je klanten natuurlijk ook zelf laten kiezen wat voor bedels ze eraan willen en de broches terplekke samenstellen!