C.U.S®  sieraden

C.U.S® sieraden

C.U.S® sieraden

Wikkelarmband dames kopen? | C.U.S® armbanden

C.U.S® armband lint

C.U.S® sieraden is een nieuw sieraden concept en is nu exclusief verkrijgbaar bij online kralen groothandel Betaalbarekralen! C.U.S® staat voor Changeable Unique Style en is een nieuw mix en match concept waarin je aan de slag gaat met armband lint en verwisselbare kralen. De C.U.S® sieraden collectie is een absolute musthave voor elke winkel of webshop die trendy sieraden wilt aanbieden aan zijn of haar klanten. Elke wikkelarmband of -ketting van C.U.S® is helemaal naar eigen stijl samen te stellen, en dat is ook wat elk item uniek maakt. De stijl van deze wikkelarmband sieraden is speels, chique, stijlvolle en met een eye-catching uitstraling.

C.U.S® sieraden kopen

De C.U.S® sieraden collectie bestaat uit een ruim assortiment met diverse items die perfect op elkaar zijn afgestemd en die kunnen worden gebruikt bij het maken van een C.U.S® wikkelarmband of -ketting. Het belangrijkste onderdeel is het C.U.S® sieraden lint. Het ketting en armband lint is verkrijgbaar in 3 verschillende lengtes: 55 cm, 65 cm en 70 cm. Naast de diverse lengtes zijn er ook verschillende kleuren en designs te bestellen. Shop het C.U.S® sieraden lint in een enkele kleur, een gemengde kleuren combinatie of met een prachtig shimmery effect. In de C.U.S® sieraden collectie vind je ook diverse C.U.S® kralen. Van stijlvolle C.U.S® DQ Grieks keramiek kralen schuiver tot DQ metalen kralen. Beide items zijn verkrijgbaar in verschillende designs en groottes. 

Zelf een wikkelarmband maken met C.U.S® 

Er zijn eindeloos veel mogelijkheden voor het samenstellen van C.U.S® sieraden. Door de verschillende lengtes van het C.U.S® sieraden lint kun je dubbele- of driedubbele wikkelarmbanden creëren, of een ketting samenstellen. Wil je zelf een wikkelarmband maken? Door over het lint C.U.S® DQ Grieks keramiek kralen schuivers, DQ metalen kralen, letterkralen of een hanger met oog te schuiven kun je eenvoudig zelf een wikkelarmband maken. Door deze items af te wisselen krijg je de leukste ontwerpen. Aan de hanger met oog kun je ook een mooie natuursteen hanger, zoetwaterparel of DQ metalen bedel hangen. Deze items zijn naar eigen smaak samen te stellen en ook heel eenvoudig te personaliseren om vervolgens cadeau te geven. Hoe sluit je de armband? Dit doe je heel eenvoudig door op het armband lint een platte knoop te leggen of maak gebruik van een sieraden sluiting zoals een kapittelslot.