Les perles par Puca® - Paris

  Les Perles par Puca® – Paris kralen

  Les Perles par Puca® – Paris kralen inkopen bij de kralen groothandel van Nederland 

  Het inkopen van Les Perles par Puca® – Paris kralen doe je bij de groothandel Betaalbarekralen! De kralen zijn ontworpen door de Franse designer Puca, een ontwerpster die al vele verschillende kralen designs van grote merken op haar naam heeft staan. In 2014 heeft Puca samen met François Parent een uniek nieuw kralen merk gelanceerd genaamd: Les Perles par Puca® – Paris. 

  Het ruime aanbod van Les Perles par Puca® – Paris bestaat uit een variatie van verschillende kralen in bijzondere vormen en kleuren. Waaronder de: Kheops®

  par Puca®, Super-Khéops® par Puca®, Arcos® par Puca®, Minos® par Puca®, Los®

  par Puca®, Tinos® par Puca®, Amos® par Puca®, Paros ® par Puca®, Kos ® par

  Puca®, Samos® par Puca®, Llos par Puca®, Hélios® par Puca®, Télos® par Puca® en Piros® par Puca®

  Binnen het assortiment Les Perles par Puca® – Paris kralen van Betaalbarekralen vind je glaskralen in de kleuren: zilver, goud, brons, roze, rood, geel, groen en blauw. Daarnaast zit er ook nog een verschil in een matte of glanzende afwerking. Er zijn drie maten rijggaten waaronder 5,7 en 8 mm. Door de bijzondere vormen en mooie coatings zijn de kralen prachtig en echte eye-catching items. Wat de kralen nog extra uniek maakt zijn de meerdere rijggaten per kraal. Hierdoor kunnen prachtige creaties worden gemaakt. In het assortiment vind je naast de kralen ook cabochons par Puca® in verschillende tinten brons.

   

  Sieraden maken met Les Perles par Puca® – Paris kralen van groothandel Betaalbarekralen

  Voor het maken van sieraden met Les Perles par Puca® – Paris kralen raden we aan om gebruik te maken Beadalon Dandyline rijgdraad en een rijgnaald, hierdoor zijn de kralen makkelijker te rijgen. Door de verschillende unieke vormen van de kralen met elkaar te combineren creëer je een mooi patroon. Door dit patroon vervolgens aan elkaar te rijgen door de meerdere rijggaten maak je prachtige armbanden en kettingen. In het kort: een echt klassiek statement sieraad.

   

  Voor een hippe look is het ook gaaf om de Les Perles par Puca® – Paris kralen te rijgen aan een oorbel onderdeel en vervolgens het sieraad compleet te maken met een sieraden kwastje. Daarnaast zijn de kralen te combineren met vele andere soorten kralen zoals de top facet druppels. Onder het kopje inspiratie kun je voorbeelden vinden van sieraden die gemaakt zijn van Les Perles par Puca® – Paris kralen.